Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alukard
senior tag
Amíg nem él vissza a monopol helyzetével addíg nekem8 mit csinál. Amúgy meg mondj egy nem non-profit céget amely nem az adott piac monopol helyzetére pályázik, de valamelyik eléri akkor ünnepelt hősből átmegy közellenségbe? Amíg a google megtartja a felhasználó orientált hozzáállását addíg nincs baj, és ezt náluk is tudják.
A mobil platformok piacán az Androidnak van konkurenciája és nem is kicsi, most gondolok a WM sorozatra, a Symbianra, PalmOS-re, és még van 1-2 nagyon kicsi....
A piac nagy részét is is a M$ fedi, de hamarosan el fogja bukni... későn jött ki a WM6, és az Android beelőzi a Photon-t (WM7).DarkByte
Sztem nem kell igazán törnöd ezen a fejed
A hálózatfüggéség megoldása nagyjábol lehetetlen, hacsak nem úgy hozzák létre az adott készüléket, hogy fizikailag legyen hálózatfüggő. Ami a külömbő programokat illeti, valószínű, hogy lesz egy szolgáltatói alapcsomag, és 1 program ami ezek lecserélését megakadályozza, de mint minden ez is csak idő kérdése és kiderül
-
Dany007
veterán
Inkább lassabban.
De az is lehet, hogy a Nokia és társai nem fogják ölbe tett kézzel nézni. És lesz konkurencia.
Igen, lehet h a microsoft irányában halad a google is, de ha jól tudom (messze nem biztos) amikor a microsoft elindult a világhódító útjára, nemigazán volt konkurens. Tudom a unix rendszerek már régóta vannak, de azt nem a usereknek találták ki.
Persze lehet h tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Milyen egeret válasszak?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- VR topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Gyors Creality 3 V3 KE+kamera+fúvóka+Hyper-PLA
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest