Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az ugrást nem próbáltam, a szülés élményen túl vagyok 2x is. Első kisfiú volt, és nehéz szülés, de míg vajúdott ott voltam végig fogtam a kezét. Szavak nélkül is láttuk mindketten a másik szemében, a félelem, öröm fura keverékét. A második leányzó nem teketóriázott, pikk pakk kibújt és magabiztosan kiabálta a világ felé, hogy megérkezett. Most felvetem a páromnak, hogy ha sikerül a 3. gyerkőc, akkor ugrok egyet örömömben.
-
AndrewTdi
addikt
Elérhető a második videó is a cikk alján.
-
intruder14
újonc
Az ugrást szivesen kipróbálnám,de eddig nem jött össze
Viszont gyerekből három is van,és a harmadik is ugyanolyan élmény
-
AndrewTdi
addikt
Tettem fel videót. A cikkben ott van a link a piros szöveg alatt.
-
Csemike
aktív tag
Én a május eleji vidámpark óta nem kívánkozom semmiféle ugri-bugri, fejenátfordulós és "ésmindezötvenméterrelaföldfölöttlebegve!!!" dolgokra.
Viszont az nagyon jó érzés, mikor a repülőgép a kifutópályán kifut éppen és felemelkedik.De azért, ha már elhalványultak a vidámparki élmények, egy szabadesést kipróbálnék...
-
AndrewTdi
addikt
válasz
Thunderzolee #2 üzenetére
Nem azért, mert bármi gondom lett volna, vagy bármit kihagytam volna a szexuális életem során, de a szex a közelébe sem ér ezeknek a dolgoknak.
-
Gonosz leszek.. a szexet kihagytad.
-
morhange
tag
Jó hogy írtad ezt az ugrást, egy ideje én is gondolkodom rajta, hogy igen, kell ez nekem
Új hozzászólás Aktív témák
lo Régóta gondolkodtam már, hogy meg kéne írnom első logout bejegyzésem, de nem akartam valami tré témát választani csak...
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Napelem
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest