Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- sziku69: Szólánc.
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az ugrást nem próbáltam, a szülés élményen túl vagyok 2x is. Első kisfiú volt, és nehéz szülés, de míg vajúdott ott voltam végig fogtam a kezét. Szavak nélkül is láttuk mindketten a másik szemében, a félelem, öröm fura keverékét. A második leányzó nem teketóriázott, pikk pakk kibújt és magabiztosan kiabálta a világ felé, hogy megérkezett. Most felvetem a páromnak, hogy ha sikerül a 3. gyerkőc, akkor ugrok egyet örömömben.
-
AndrewTdi
addikt
Elérhető a második videó is a cikk alján.
-
intruder14
újonc
Az ugrást szivesen kipróbálnám,de eddig nem jött össze
Viszont gyerekből három is van,és a harmadik is ugyanolyan élmény
-
AndrewTdi
addikt
Tettem fel videót. A cikkben ott van a link a piros szöveg alatt.
-
Csemike
aktív tag
Én a május eleji vidámpark óta nem kívánkozom semmiféle ugri-bugri, fejenátfordulós és "ésmindezötvenméterrelaföldfölöttlebegve!!!" dolgokra.
Viszont az nagyon jó érzés, mikor a repülőgép a kifutópályán kifut éppen és felemelkedik.De azért, ha már elhalványultak a vidámparki élmények, egy szabadesést kipróbálnék...
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
válasz
Thunderzolee #2 üzenetére
Nem azért, mert bármi gondom lett volna, vagy bármit kihagytam volna a szexuális életem során, de a szex a közelébe sem ér ezeknek a dolgoknak.
-
Gonosz leszek.. a szexet kihagytad.
-
morhange
tag
Jó hogy írtad ezt az ugrást, egy ideje én is gondolkodom rajta, hogy igen, kell ez nekem
Új hozzászólás Aktív témák
lo Régóta gondolkodtam már, hogy meg kéne írnom első logout bejegyzésem, de nem akartam valami tré témát választani csak...
- Politika
- iPad topik
- Milyen autót vegyek?
- Trollok komolyan
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- OHH! Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO P620 4GB
- Asus TUF Gaming F15 i5-12500H RTX 3050 16 GB RAM 512 GB SSD 2026.09 -ig GARIS Újszerű állapotban
- Sok garis AMD Gamer Config: Ryzen 9 9900X, 32 GB DDR5, 7900 XTX 24GB, 3TB SSD+ 2TB HDD
- HP Elitebook 850 G2 i5 5600u / 8Gb / 15,6" FULL HD / 256Gb SSD / szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest