Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tikakukac

titán

válasz Chaser #108 üzenetére

tehát te dedózol, rendben

Ahogy érzed

új kormányrendelet/jogszabály van esetleg, hogy milyen módon vagyok köteles rákeresni az interneten amikor windowst akarok venni?

Új nincs, régi sem volt. Sőt, rákeresni sem kell. Én sem szoktam. Nem kötelező. De ha beüt a szar és esetleg vernéd az asztalt, hogy kell a pénzed vagy mások verik a te asztalodat, hogy x és y dolgot honnan vettél, akkor köteles leszel igazolni.
    mert ha nem, akkor a cumit tegyük már el :B

Szerintem te kevered azt, hogy mi van akkor ha valaki 1-2 éves és ha később esetleg felnő. Kötelezettségeket kap az ember a cumi helyére. Mint pölö azt, hogy megnézze mit vesz és kitől :K

vagy ha az a mérvadó a jogalkotónál, hogy _nálad_ mi van felrakva a gépen, és hogy King Unique szerint hogy kell rákeresni valamire a neten, akkor holnap átrongyolok a parlamanetbe, lehet erről még nem tudnak az ottaniak, meKmondom' már nekik az új módit ( :
    hagyjuk a hülyeséget tényleg

Hagyjuk, nem erről van szó még mindig.

és félreértés ne essék, minden gépemhez van legális win

A leírtak alapján a supportot viszont lehet nem hívnám fel ha gondom lenne esetleg, mert ők viszont már látnak olyat, ami te nem
    ettől független nonszensz hogy valakit elővegyenek mert "orgazda" volt, mo-n biztosan, amíg legálisan bejegyzett és működő cégek forgalmazzák a windowst, ha apróért akkor apróért

Harmadjára írom le: nem a win kapcsán írtam orgazdaságot.
    ha csak ebayen árulná egy-két ember rá lehet sütni hogy nem-e úgy gondolod sántít picit? de így nehezen...

Mert a törvény tesz diffit a csak ebay között és az azon kívülin? Kétlem.
    Ami sántít még mindig, hogy valakik szerint reális egy bármilyen terméket folyamatosan, megállás nélkül ezerszám 10% alatti áron megvenni-eladni úgy, hogy az pontosan olyan legyen minden oldalról, mint egy tízszeres árú :B
    és még net sem kell a szomszédnak azt mondtam wint vegyen emagl kétezeröté', mert megkérdezte nem-e tudok venni, na bummmm

És mekkora szívás, hogy valójában nem az emagról vette, még mindig nem. A számlát, ha adnak róla érdemes megnézni, na azon eladó részen te emagot nem találsz sehol.
    nyilván ez is jogellenes és alkotmányba is ütközik ha valaki így vásárol

Abszolúte nem. Azt kell csak felfogni végre így hatszázezer karakter után, hogy ha viszont a kulcs kukába megy akkor a sztorinak itt a vége. És örüljön neki a kedves vásárló, hogy ennyi a vége és még nem ott tartunk, mint az amúgy sokkal egyszerűbb cuccoknál, ahol a hatóság 5 perc alatt rakna egy ilyen után a gondolkodtatóba papír ide-oda.

• King Unique

titán

válasz Chaser #108 üzenetére

Igen, amit művelsz, az már nagyon béna és ha ennyire nem megy, meg közöd nincsen a témához, nem tudod megcáfolni érdemlegesen a leírtakat, akkor talán nem kellene erőltetni, mint már említve volt, ennyi. :B
    + Ha már emlegetsz, akkor a kerősős témához meg annyit, hogy a Chaser nevezetű fórumtag ezek szerint nem tudja használni a keresőt, meg nem célirányosan keres rá kifejezésekre, illetve azt gondolja hogy minden más user is így fog keresni és csak a legelső találat lehet jó, a 2. már nem, hiába az a microsftos... Érdekes! :DDD

Befejezted vagy dedózol tovább? :U :))

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés