Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devil81
csendes tag
Ez így ebben a formában nem teljesen pontos....
Techpowerup:
Unlike other Ryzen-based processors, the Athlon 200GE supports only memory frequencies up to 2666 MHz, even when activating AMD's equivalent of XMP profiles.Az Athlonoknál ez korlátozva is van 2666-ra.
Szóval, a számítógépek? Azt hallottam, hogy alapvetően mindent nullák és egyesek formájában ábrázolnak. Azt nem tudom, hogy ezekből hogy' lesznek meztelen nők a képernyőn, de az Isten áldjon meg érte benneteket emberek.
-
veterán
erről beszélek én is, hogy a 3xxxG nem lesz 7nm, se Zen2, se Navi, se 6 mag, azt is tudjuk, hogy milyen, mert notiban már megjelent.
mod: ja ok, akkor tárgytalan is.
AdoredTV-t szerintem durván felültették, mindenről beszélt CES előtt, csak a CES-en bemutatott Radeon VII-ről nem.[ Szerkesztve ]
solfilo
-
Ármester
Ebben igazad van, vannak is ugye XMP beállítások.
Viszont a proci is szorzózáras teljes mértékben, tuning a Ryzen 2200G-től felfelé van csak engedélyezve. Ill. pár alphoz jött ki olyan BIOS, amiben engedélyezve volt a tuning.Nem játékra van, így igazából mindegy, hogy mennyin megy a RAM, amire kell, arra bőségesen elég ez a gép évekig.
(#70) salaud
Rendben van az, néztem teszteket, hasonló értékek jöttek ki 200GE-vel.(#72) Piftuka
Igen, jó hogy van alternatíva, kell az árverseny. Már csak VGA fronton kell valami nagyot villantani.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
sb
veterán
A 200GE speci szerint sem tudja csak a 2666-ot és ez egy lockolt proci több tekintetben is.
Nálam sem megy 2666 fölé, a proci is lockolt (kivéve ahol nem, de ugye ez nemhivatalos valami az AMD részéről), és a gpu-t sem lehet húzni 1MHz-et sem.A 2x00G más ilyen szempontból, ott mindent oda állítgatsz amit fizikailag elbír.
szerk: Az M.2 is 3.0 x2-ben megy csak 200GE mellett, szóval itt is van eltérés a nagyobb tesókkal szemben.
Ezt már a 2200G szavazóknak címezve:
Ettől függetlenül én is azt mondom, tök felesleges a 65W (de inkább több) 2200G is ha nincs szükség a kraftra. HTPC/nezetős gépbe bőven elég ez is. Én G4600-ról váltottam ami papíron erősebb (i3 -AVX), de érzésre jobb a 200GE és többet is tud. Cserébe 100W körüli konfig helyett van egy 50W-os.
Én pl. paneltáppal hajtom, szinte hűtés nélkül, kis házban, itt sem hátrány.[ Szerkesztve ]
-
Ármester
(#59) Kansas
Vezérlő viszont a prociban van.(#61) rasotamas
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Synology RT2600ac router
- ÚJ 4K Core I5 12400 Gamer MAX PC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 1.0TB NVME SSD ÚJ RTX 4060 TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Apple magic keyboard
- Eladó vagy telefonra cserélhető egy Samsung Tab A9 8/128 Lte tablet
- ÚJ MSI 4K CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.6GHz 16Gb 512Gb SSD MSI GAMING TRIO RX 6800 16GB DDR6 2ÉV GAR!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest