Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thulcandra
senior tag
Végülis, már ezeregy külföldi tesztet elolvastam, valószinüleg semmi új nem lesz benne.
Viszont tényleg nem értem ha hétfőre volt ígérve a teszt, s ahogy itt leszűrtem már rég kész van csak postolni kell, nem értem a cebites cikkek miért tartották vissza? Cebit egyáltalán nem olyan érdekes, sőt... kár volt ennyi bitet és sávszélt pazarolni rá

-
Thulcandra
senior tag
Jól van nyugi, ne vidd ki a falat, kérsz egy sört?

Szerintem karcsú, hardwerocn a cikk/teszt nagyon ratyiul van megírva, nem igazán írják le melyikhez milyen beállításokat használtak, de egyik oldalon az szűrődött le, hogy nem csak azt a 64 MB -ot. Mint látod elolvastam, csak okosabb nem lettem belőle... Ezért mivel nincs egy konkrét tesztem se ami kerekperec azzal a 64 MB -al készült, így ránézésre : karcsú.
-
Thulcandra
senior tag
64 MB o.O az elég karcsú :]
-
Thulcandra
senior tag
Most olvastam el thomhardwares cikket/tesztet, kiváncsian várom PH! -s tesztet is, de eddig olvasottak alapján nyáron már ilyen chipsetes lapot fogok használni úgy néz ki

Amire nekem kell, arra zseniálisan tökéletes, olcsó és energiatakrékos.
Nagyon kiváncsiám várom intel mit lép erre, és milyen hamar!
-
Thulcandra
senior tag
Na, AMD ébredezik, nem kicsit, nagyon! Ha ennek az ára is megfelelő lesz, akkor szakítaniuk KELL ezzel a cuccal

Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- GIGABYTE B760 GAMING X AX WIFI - Garancia 2027.09.06.
- ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest