- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
gy.szvitek #4 üzenetére
Ránéztem. Sajnos engem most ez a módosítás nem érint, mert a legfrissebb OS van a tabletemen. De majd többször visszanézek az oldalra, hátha sikerült ezt is megoldaniuk.
If your tablet is running FireOS 7.3.2.2 or above please note that some functions of the Toolbox may not work due to new restrictions in the new firmware. The following tools either do not work or have limited functionality:
• Custom Launcher - Launchers can no longer be set as default, and the homekey re-route method must be reapplied after rebooting or shutting down the device.
• OTA Updates - OTAs can no longer be disabled.
• Lockscreen Ads Remover - Ads can no longer be removed from the lockscreen.
• Manage Amazon Apps - Some system apps can no longer be disabled.
We're looking into workarounds to the issues detailed above. Please keep an eye on the forum for further development. -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
gy.szvitek #4 üzenetére
Köszi, utána nézek ennek is.
Igazából a kiindulási alapom az Android tablet topic volt. Ott csak a GMS telepítést említették.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
gy.szvitek #4 üzenetére
Átfutottam ... hát ... akciós árral lehet megéri, de azt hiszem esnék neki rögtön az általad javasolt fire toolbox-al. Miket próbáltál ki belőle? Van rendesen működő GMS? Custom launcher?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF Gaming A15 FA507 - 15,6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 4050 -2+ év gar
- T15p Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11800H GTX 1650 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG AI Smart VA monitor 32" M7, 3840x2160, 16:9,
- TRUST GXT 498 Forta vezetékes fejhallgató mikrofonnal, PC, PS4, PS5, 3,5mm jack, fehér
- PLAYSTATION 5 (PS5) DUALSENSE V2 MIDNIGHT BLACK (FEKETE) VEZETÉK NÉLKÜLI KONTROLLER
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest