Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutykurutty7
aktív tag
Az enyém már nem működik (az elejétől kezdve akkuhibás volt), éppen rendeltem volna egy akkut az AliExpressről, hogy kicseréljem, amikor teljesen elromlott, semmire sem reagált. Így inkább vettem egy GTR 3 Pro-t.
Ha hozzád hasonló helyzetben lennék, én megpróbálnám az akkumulátor saját kezűleg kicserélni. De előtte még lehet, hogy érdemes lenne lecsavarozni az óra hátulját és megmozgatni az akku kábelét és csatlakozóját finoman, hátha ott gyengült el valami csatlakozás. Nyilván az ilyen "beavatkozásoknak" megvan az a lehetséges kimenete, hogy ha összerakod az órát, rosszabb lesz a helyzet, mint előtte.
-
z0d1@Ku$
senior tag
Hát én már erősen gondolkozom egy típuscserén. Én is elégedett vagyok vele, de valahogy mégsem hozza azt a szintet amit kellene, mióta telefont cseréltem. Hol értesít, hol nem, hol rezeg, hol nem, de ez valószínűleg valamilyen kompatibilitási hiba lesz inkább, az előző mobilommal teljesen jól működött. De amúgy havi 1x töltöm, ugyanolyan felhasználás mellett mint a tied.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Apple Watch 7 45mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 84%/p4253
- Amazfit Balance okosóra eladó, újszerű, 1 hét garancia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest