Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
-
nemlehet
őstag
Egy benzinesnél a 7 literes fogyasztás vegyes használatban teljesen elfogadható. Ráadásul az astra nem is kicsi autó. Persze tudom, mindenkinek olyan autója van ami 3 litert fogyaszt, sőt termeli a benzint, de szerintem egy valós 5 személyes kombi benzines 7 literrel teljesen korrekt. Ez nem dízel. Vezettem céges autóként 2 literes TD Megane-t azzal 160-nál sem nagyon ment 6 liter felé a fogyasztás a német pályán, óvatosan vezetve városon kívül meg olyan 5 liter körül döcögött el. De hát az dízel és sokkal könnyebb is.
(#16) bambano
Még mindig európában és főleg magyarországon vagyunk. Itt a 2 literes motor már nagynak számít. Elvétve látni 2,5-öst és nagy ritkaság a 3 literes vagy nagyobb. Nem egyszer hallottam már, hogy "1.8-assal kértem mert sportosat akartam".
Elhiszem hogy amerikában ez a belépő kategória, de valahogy én nem érzem magam az USA-ban....
Én nem közhiedelmeket szajkózok hanem a tapasztalatomat osztottam meg. Elmondtam, hogy mi az egyetlen előnye SZERINTEM a kis motornak. Ettől függetlenül én se preferálom a kis motort mert az csak papíron gazdaságos HA tud az ember spórolósan vezetni. De hidd el egy kezdő attól eltekintve, hogy kb az első kanyarban elszáll egy 3 literes motorral nem fog tudni gazdaságosan vezetni.
-
Feketelaszlo
senior tag
A japánok valahogy meg tudták oldani a kei caroknál (Subaru Libero, Daihatsu Hijet, Suzuki Carry), hogy a tehercipelés és kis köbcenti összejöjjön. De a háború utáni Európának is voltak hasonló kényszerpályái a Piaggio Ape vagy a 2CV Van képében (igaz, jóval kissebb teherkapacitásra). Mindent a maga helyén kell kezelni, ha valaki kőműves létére Suzuki Swiftet akar melós autónak, ott nem az autó a hibás...
-
csibor
addikt
Saxo 4l. Oké, kinek mire kell az autó? Jelenleg 1.6 107Le 1100Kg-os autót hajtók. Átlag 6,5L fogyasztással. ~4000-5000km közt egy évben. Na szóval az én felhasználói szokásomhoz a következő autó elvileg Dacia Sandreo 1,2 75Le lesz, nagyjából 6 év múlva. Faék egyszerű, és ehhez még hozzálehet nyúlni. Persze ha valami csoda folytán az életszínvonalam megugrik valami ilyesmi is szóba jöhet
-
bambano
titán
Az M Gmbh főnöke mondta annó, hogy a köbcentit csak a mégtöbb köbcenti pótolhatja, mikor felfúrták a 850-es bimmer motorját 6.5 literesre.
a másik kedvencem, mikor kedves amerikaiaknak valahol 7 liter körül van a small block és a big block közötti váltás. két liter az még mindig fűnyíró motor
nem turbós, szabad szívású benzinesről beszélek.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Megjegyzések a bejegyzés olvasásához:- Erről tudok bőségesen beszélni, mert ezt a típust ismerem a legjobban, de nem...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest