- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na a HTC-nek csak ne legyen a Samsung a példaképe
Jó, értem mit akartál ezzel mondani...
A burkolat is szubjektív, nekem nincs gondom a műanyaggal sem, és nem vagyok annyira elájulva sem a fémtől, sem az üvegtől. Abban viszont egyre biztosabb vagyok, hogy az utódot nem a "klasszikus" gyártóktól fogom megvenni. Oppo nekem most nagyon szimpatikus
-
törölt tag
Magukat hasonlította úgy a konkurenciához, mint a Rolex-et a Timex-hez. De ha érdekel az interjú, rákeresel itt MA-n az MWC-s hírek között. Természetesen nem vagyok a HTC ellen, nagyon sajnálnám, ha elvéreznének. Le a kalappal előttük, hogy bérgyártóból idáig jutottak, csak vannak sajnos rossz vezetői döntések és egyéb nehézségek is.
-
-
törölt tag
válasz
tomee007007 #19 üzenetére
A hírhedt szappantartó design nem csak a kontúrvonalak miatt került be a köztudatba, kellett oda anyaghasználat is
-
törölt tag
válasz
tomee007007 #16 üzenetére
Szerintem attól azért messze van
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest