- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
#65577472 #33 üzenetére
Miért mit mondott? Honnan tudni, hogy hogy nem csak marketing rizsa volt? Most ez nem kötöszködés, tényleg nem rémlik.
Amúgy meg többször ovlastam a pletykát hogy az új One most jóval barátságosabb áron fog érkezni, de én azért ezt sem hiszem el.
Paul119: Hát sajnos a T-Mobilnál nincs (nem is volt) ilyesmi, mert az összegyűjtött pontok pár száz Ft.-ot vontak csak le a teló árából. Mint most... küldtek sms-t hogy van 2983 pontom amit Ft.-ban levonhatok egy új készülék árából.. hát kiröhögtem őket, mekkora vicc ez már? Évek óta hűséges előfizető vagyok aztán kapok 3000Ft kedvezményt egy majd 200 ezres készülék árából..
De a szolgáltatói díjak és kedvezmények már erősen off topic.Thaaleum:
Nekem is sokkal jobban tetszik a tavalyi One, de azt hiszem nem fogok problémázni ha majd a kezemben lesz az újfőleg hogy élőben azért szvsz jóval komolyabb lesz mint a képeken.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest