Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5674) Headless válasza HoTaZo (#5673) üzenetére


Headless
őstag

Egyszerűbbnek láttam megcsinálni és mentést csinálni belőle, de ez nálad még valószínű nem fog out of the box működni. Egyrészt a limitet be kell állítanod, másrészt az interfész neve nem szükségszerűen ugyanaz nálad, mint nálam, szóval amikor visszatöltöd a mentést rögtön futtasd is le ekkor létre fog jönni a /sdcard;/stat mappa benne két fájl a startot nyisd meg szövegszerkesztővel és keresd meg azt az interfészt ami nem wlanX loop ethX és van rajta adatforgalom (nem csupa nulla). Aztán a shell parancs futtatásnál lesz egy olyan, hogy ccnmi0 na azt cseréld le a te interfész nevedre, ekkor már működnie kell.

[link]

Hogy hogy kell mentést visszatölteni nekem nincs türelmem leírni, olvass vissza vagy majd valaki megírja. Igazából csak csinálsz a saját parancsaidról mentést ezután a létrehozott android/data/*erobot* mappába értelem szerűen bemásolod. Majd a programba rányomsz a mentés gombra.

Két feltételt adtam meg a riasztás nem kötelező, csak ha valamiért elfelejtenéd leállítani a mobilnetet, és kikapcsolna úgy a telefon az utolsó 15 perc eredményeit bukod csak el.

[ Szerkesztve ]

LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.