- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marci123
csendes tag
Van két aurora gépem, egyik csupasz másik teljes konfig, a műanyagok benne sorra törnek repednek.
Az összhang jó, de hogy ennyire sz*r abs-t se látott a világ. -
SQX_Barto
addikt
Kiváncsi vagyok ugyanezt egy moddolt ufós házban mennyiből úszná meg az ember.

Szép az Alienware meg sokan mondják, hogy nagyon minőségi, de az ufófejet nagyon meg kell fizetni...
Meg ugye itthon mind a beszerzés, mind az esetleges garancia (gondolom) mókás lehet... -
törölt tag
válasz
LaptopSystem
üzenetére
A hűtőket nem árulják külön, vga/cpu-hoz van csomagolva.
Ha csak a ventilátor állt meg, akkor a rajta lévő címke alapján be lehet azonosítani, majd ez alapján vadászni Eb@y-on.
-
A közèpső hütőre lenne szükségem!
-
Sziasztok alienware_m17x tipusú laptophoz keresek hűtőt aki tud az írjon nekem!
-
AnginaP
aktív tag
Ha lenne rá pénzem én sztem úgy csinálnám, mint ahogy egy ember tuning autót épít. Vesz egy frankó alapot, aztán a felét kukázza. -> Veszek egy skyline-t, pár dolog átalakít, mehet is a móka. Kb ezt is így tudom elképzelni. Megveszem jó drágán, kivágom felét a kukába, és megveszem amit tényleg akarok bele. Ha ennyi zs-t ki tudnék adni, valszeg több sem lenne akadály.

-
Janus27
tag
Egész jó gépeket rak össze az Alienware, azt meg kell hagyni, még akkor is ha horror árban méri. Viszont egy ilyen úgymond "csúcskonfignál" 2011 végén biztos hogy nem égetném magam 1TB-os HDD-vel (minimum 2x2TB) illetve 1600mhz Ramokkal (minimum 2133).
-
mikej95
aktív tag
LOL, ha már ilyen drága, mért kapott ennyire pormágnes tetőt?
-
Móci
addikt
Nem semmi gép, a ház nekem tetszik. No meg az ára sem lenne rossz...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nuke7
veterán
szoval akkor senki nem tudja, erről nem szól a fáma... ok

-
wutuka
aktív tag
Természetesen össze lehet állítani ilyen konfigurációkat.Szerintem azonban főleg a csúcs árazású kivitelnek semmi értelme sincs. Svájcban sem,meg Magyarországon sem.Annál a napnál egyszerűbb oknál fogva,hogy gyakorlati haszna nincs az emberek 99,9% felhasználási területét figyelembe véve.
Hírnek persze nagyszerű!
-
Findzs
addikt
frankó gép, szó se róla

-
aram01
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
az opcionális

-
Tomy Yayo
senior tag
Ha valahogy az ölembe pottyanna egy ilyen, inkább eladnám (legalábbis megpróbálnám, bár szerintem nem sok sikerrel), aztán az árából építenék minimum 3 gépet, ami jobb ennél, és abból is csak egyet tartanék meg gammázni

-
wutuka
aktív tag
Még jó,hogy lehet kapni!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Methos81
tag
Amennyiben Vízhűtésnek nevezik, azért vehették volna komolyabban!!! Főleg ennyiért!
-
iBlast
aktív tag
Az igen
nagyon dizájnos kis háza van elfogadnám. 
-
(ÉN)közPONT
őstag
Némi műanyagos és fém munkáért + 1 névért nem semmi ár

-
redbull86
aktív tag
Nagyon jók,. csak itt meg fizethetetlen!

-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Vigilante
üzenetére
Van akinek ez félhavi fizetése. Ő miért tököljön az alkatrészkereséssel, összeszerelgetéssel, alkatrész inkompatibilitás szívással? Ha annyit keresnék én se tenném.
"Nem is lepődök meg ezen, amikor a forgalomban lévő pénznek, ami 7 milliárd emberre oszlik el ugye, a FELE mindössze kb 400 ember birtokában van!"
Ha átlagos (magyar) fizetésed van, akkor bent vagy a leggazdagabb 10%-ban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RTX3070Ti / i5-8600k / 16GB DDR4 / 500GB NVME SSD
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)