Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baboon
senior tag
lejött de nem talál játékot amihez csatlakozna...
Nem írja ki hogy nem talál csak már 10 perce keres. -
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Csak Steam-en fut, ha ez volt a kérdés.
-
Baboon
senior tag
Na én töltöm is le steamről a demot.
Csak lassan jön... -
Drenadar
veterán
válasz
Fortissimus
üzenetére
tehát a hónap végére meglesz. kiváncsi vagyok rá

-
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Onnan biztos.
-
nemethati
senior tag
Na ez szépen fog szólni az 5.1-es hangfalszettemen. Régi kedvencem volt az Undying paráztatás tekintetében, remélem ez jobb is lesz

-
eL Geri
őstag
Ööö, izé!
Hogy megy ez manapság? Csak streames accounttal lehet majd a PCs demóhoz hozzájutni?
Annak nem örülnék
-
Dr. Romano
veterán
Na végre egy jó játék!
-
GegeWarrior
senior tag
Ez kell az embernek, csak lassan jön a megjelenés napja

-
CsiguszMaxim
senior tag
egy újabb fosatós game... jesssz

-
mnmlst
tag
jajj... csak jöjjön mááár
megőrülök, már nem bírom ki, hogy ne mászhassak a plafonon 
-
Jander
senior tag
Ha jó lesz a demó, megjelenés után megyek megvenni a teljest! Kizárólag box-ra persze...

-
Xaels
félisten
válasz
D347HBR1NG3R
üzenetére
Nem feltétlen kell dombornyomott kártya. Van úgynevezett internet kártya is, ami annyit tesz hogy kapsz egy másik bankszámlaszámot amihez jár egy olyan kártya amin rajta van a vásárláshoz szükséges azonosító. Ezzel semmi mást nem tudsz csak a neten keresztüli tranzakciókat bonyolítani. Csak annyit kell tenni, hogy mielött bármit vásárolsz átvezeted a fő számládról a másikra a kellő összeget internetbankon keresztül. Ez azért jobb mint a dombornyomott mert itt nem a normál számlád kerül használatra a vásárlásnál.Arra már nem emlékszem, hogy ez nekem pénzbe került-e csak várni kellett amíg a bankom kiküldi a kártyát.
A demo-t várjuk és ha elég ütős lesz akkor tuti a vétel.
-
Drenadar
veterán
válasz
D347HBR1NG3R
üzenetére
illetve szerezz be egy dombornyomott kártyát
nekem az AXA banknál 2000ft volt, annyit ööö szerintem bőven megér
nagyon sokmindenre jó láthatod -
AMD_ok
őstag
válasz
D347HBR1NG3R
üzenetére
kérj meg valakit,az ismeretségi körödből, és kifizeted neki kp-ban
-
-
Drenadar
veterán
válasz
D347HBR1NG3R
üzenetére
kártyával kell, és pár font. £2.35/áru
[link]AMD_ok : otthon majd terhelem a kártyát, itt melóhelyen (majdnem) nyilvános gépről inkább nem... de köszi hogy mutattad ezt a helyet.
viszont azt nem találom, hogy mivel küldik???? sima postával? az gáz lenne :| ugye nem? -
AMD_ok
őstag
hajrá, még most is annyi,azt hittük vasárnap este,hogy csak aznap ennyi, de úgy látom, még most is annyi,+ 1 font a postakltsg. Haver már rendelt egyszer innen könyvet,azt elhozták neki,azért mondom,hogy szállítanak ide, Mo-ra is
D347HBR1NG3R : fizetni dombornyomott kártyával lehet, ott az oldalon fel van sorolva, hogy milyenekkel (pl VISA/VISA electron, Mastercard, stb), de csak olyannal,amivel amúgy is lehet fizetni neten (a hátoldalán van egy 3 jegyű szám, az aláírás felett, ha ez nincs, akkor azzal nem lehet neten fizetni)
-
D347HBR1NG3R
tag
Arról még mindig nem lehet tudni, hogy lesz-é avagy sem valamelyikféle CE kishazánkban? Mert, ha lesz akkor várnék rá, de ha nem akkor előrendelném a normál kiadást. Bár azért előbb lehet, hogy csak vetek egy pillantást a demóra. Addigra meg hátha kiderül.
-
Polllen
félisten
Juhé!

-
Drenadar
veterán
válasz
afterburner_
üzenetére
megnézzük milyen
és ha tényleg jó, akkor meglehet venni, legalább nem zsákbamacskát árulnak
csakk ár hogy a steam EUR=USD .... -
afterburner_
őstag
ilyen is régen volt hogy egy értelmes játékból demót adtak kia játék megjelenése előtt...vagy én tévednék?

kedvcsinalonak jó lesz...arghhh

-
Annyi hír van róla ,hogy már én is kezdek rágerjedni ... amúgy nekem a marine küldetések tök doom3 feelinget hozzák elő... pl a csávó keze ,a fegyver ,az árnyékok ,a belső helyszínek ... mondjuk nekem az is jó ha alienekkel hozzák azt a színvonalat...

Egytől félek , hogy nehogy csalódnom kelljen

-
mephi666
nagyúr
én win7-en cumiztam vele rendesen... annak meg lusta voltam utánajárni, hogy a grafikai bugokat hogy tegyem rendbe, de egyik nap szerintem felgyötröm nosztalgiából
december elején az alien+predator filmeket (avp1-2 kivételével) lenyomtam 2nap alatt, hogy ráhangolódjak... már lázban égek totál... évek óta nem vártam ennyire játékot... -
caizzz
senior tag
Aki nem bírja ki, tolja a klasszikkal.
Három kemény euró.
-
LackoMester
addikt
a demot mindenképp megvárom,azt eldöntöm érdemes-e megvenni

-
mephi666
nagyúr
óóó, jöhetne már... emlékszem, az első résznél külön-külön kiadtak marine/alien/predator demót... volt para rendesen
(p133@200+voodoo1+32mb sdram powa)remélem péntekig kijön vagy ha nem, akkor leghamarabb vasárnap estére, mert elég zsúfolt lesz a hétvége... így is lemaradok a szombati 'pool-everton meccsről, ekkora lelki tehernek nem tehetnek ki, hogy fent lesz az avp demó és nem tudom azonnal tölteni/nyomni

ui: végleges verzióra szerintem be kell vásárolni valami jóféle vodkából/pálinkából, ha túl parás lesz... kell a bátorító folyadék
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Exhodus
tag
Beleejthetnének egy multiplayer modot, pláne hogy steamen meg liveon keresztül terjesztik.
Csak legyen már itt
-
JoolsNOS
veterán
Remélem ez is olyan lesz mint a crysis vagy a half life demo... Utána alig bírtam kivárni, hogy jöjjön a teljes és folytathassam ott ahol abbahagytam.
-
caizzz
senior tag
Hohó, már rendelem is a budipapírt az iponból a játék mellé! Musthave!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Flint 2 OFF topik
- EA Sports WRC '23
- Vírusirtó topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Sony Playstation Portal + Tok + 5 hó garancia
- Eladó Xbox Series X DOOM The Dark Ages Limited Edition kontroller 1.5 év garanciával
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
,de tényleg vmi jó szeró kéne,amúgy állat lesz a game, már látom

, ez számomra nagyon jó lenne, utána fogok járni.

)