Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Bestbuy játékok
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
múltkor elemezgettük, hogy az első rész alatt folyamatos magas pulzus+rettegés volt... a második alatt meg nagyobb csapatokban jöttek a dögök és amiatt jelentettek inkább veszélyt... az itt-ott inkább ijesztgetős volt, de nem paráztam közben egyáltalán... meg amíg az első rész alatt (amikor még nem lehetett egyáltalán menteni) kb 1000szer haltam easy-n... a második részt is easy-n kezdtem ebből okulva és marine-nel talán 1szer haltam meg, amikor véletlenül leugrottam egy liftről
az eddigi részekben alapból nem használtam mondjuk smartgunt sem, mert azzal tényleg könnyű az ember dolga... egyedül pulse rifle és kész... úgy fogtam fel, hogy más nincs is nálam egyáltalán