Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
én jobb szeretném az első rész hangulatát visszakapni...
múltkor elemezgettük, hogy az első rész alatt folyamatos magas pulzus+rettegés volt... a második alatt meg nagyobb csapatokban jöttek a dögök és amiatt jelentettek inkább veszélyt... az itt-ott inkább ijesztgetős volt, de nem paráztam közben egyáltalán... meg amíg az első rész alatt (amikor még nem lehetett egyáltalán menteni) kb 1000szer haltam easy-n... a második részt is easy-n kezdtem ebből okulva és marine-nel talán 1szer haltam meg, amikor véletlenül leugrottam egy liftről
előző hozzászólókhoz csatlakozom: nem szeretném, ha a fiatalabb korosztály miatt egy lineáris/könnyű/hentelős valami lenne belőle
az eddigi részekben alapból nem használtam mondjuk smartgunt sem, mert azzal tényleg könnyű az ember dolga... egyedül pulse rifle és kész... úgy fogtam fel, hogy más nincs is nálam egyáltalán
úgy azért rendesen megvolt a hangulat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
múltkor elemezgettük, hogy az első rész alatt folyamatos magas pulzus+rettegés volt... a második alatt meg nagyobb csapatokban jöttek a dögök és amiatt jelentettek inkább veszélyt... az itt-ott inkább ijesztgetős volt, de nem paráztam közben egyáltalán... meg amíg az első rész alatt (amikor még nem lehetett egyáltalán menteni) kb 1000szer haltam easy-n... a második részt is easy-n kezdtem ebből okulva és marine-nel talán 1szer haltam meg, amikor véletlenül leugrottam egy liftről
az eddigi részekben alapból nem használtam mondjuk smartgunt sem, mert azzal tényleg könnyű az ember dolga... egyedül pulse rifle és kész... úgy fogtam fel, hogy más nincs is nálam egyáltalán