Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Jo, hogy "visszatertel", reg lattam friss irast toled.
Nokia 7650-esed van még? -
Algieba
őstag
válasz
cinemazealot
üzenetére
Igen, ezek a pöttömök tökéletesen belesimulnak a tenyérbe. A kis htc észrevétlenül elbújik az ingzsebemben. Nem húzza le, nem fordul ki belőle. Az a néhány funkció, amire én használok egy mobilt nem nagyon kényszeríti fejtörésre. Tehát nem lassú. Szépen teszi a dolgát.
Amint meglátta a húgom, aki majd 4 évig használta, miután a bátyánk megvált tőle, hogy ismét üzemképes, elgondolkozott rajta, hogy visszakéri, mert most egy Samsung tepsit használ és nem igazán örül neki. -
Reménykedtem, hogy lesz legalább egy kis valódi vétek is a sztoriban

-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
A nagy kijelző menőbb mint a szemüveg.
Múltkor a pár év híján nyugdíjas korú anyám kért meg, hogy segítsek már neki választani 3 mobil közül. Régebben a kis cuki telefonokért volt oda, de amiket most mutatott, azok egytől egyig akkorák voltak, hogy még jól megtermett férfiként is nagynak tűntek, de neki azok közül is a legnagyobb tetszett. -
cinemazealot
addikt
válasz
Hieronymus
üzenetére
Bakker, ez igaz lehet! -
válasz
cinemazealot
üzenetére
Ó, ez csak átmeneti állapot. Mármint a kis telefon.
Az évek pörgésével, általában fokozottan arányos a látás romlása. A telefon méret növekedése kívánatos "fejlődés". -
cinemazealot
addikt
Ne őrlődj, vagyunk így páran. Persze egyértelmű, hogy az ilyen egymagos, aligfélgigaramos pöttömmel (én egy Xperia mini prót nyúzok) és a napi 1-2 telefonhívással nem fogjuk a mai tiniket lealázni kütyühasználatban, de nekünk legalább nem tégla alakú a nadrágzsebünk.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest