Új hozzászólás Aktív témák

• bandiras2

senior tag

válasz Algieba #25 üzenetére

Mondanám hogy nézd meg az Neon Genezis Evangeliont, mert az meg mindennek a teteje.
    relatíve kevés erőszak, de amikor van akkor az általában véres és robbanékony. Egyetlen gonosz szereplőt nem láttam a sorozatban, se a mozikban semmilyen formában, pedig volt hogy még a közvilágításról is belek lógtak. Szerencsétlen 14 éves főhőst berángatják pilótának, mert a neurális interface a biorobothoz nem működik felnőtt, alkalmazkodni képtelen aggyal, de 14 évesen még akad néhány alkalmas ember a bolygón, akit bele lehet ültetni hogy megmentse az emberiséget.
    borzasztóan emberi, és nagyon nagyot üt. lezárómozi után fél óráig teljesen használhatatlan voltam. és még a harmadik napon is kába voltam tőle.
    Sorrend ha mégis:
    sorozat 1-24(25-26 helyett vannak a filmek, a sorozat utolsó két része ráér a film után ha kijózanodtál, mert szar.)
    Death összefoglalja a sorozatot valamilyen logika szerint
    Rebirth rlőzetes a EoE mozihoz, elhagyható.
    End of Evangelion. a lezárómozi. Ez bezúzza a fejedet, ennél durvább nincs, és nem is lesz.
    Rebuilt of evangelion 1,2, 3 és 4 gyártásban. elsőre úgy tűnik mintha csak csináltak volna egy moziverziót CG-vel, de valami aljasságra készülnek az alkotók az ziher. aki odafigyel a részletekre kiszúrhatta a jeleket.

Ha pedig valami lélekmelengető könnyed kell, akkor pedig ajánlom Shinkai Makoto összes művét, az az ember egy varázsló.

A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman

Új hozzászólás Aktív témák