Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Az első sor egy jajongó sóhaj és megállapítás. A második egységben a szomorú tények vannak, hogy ennyivel beérjük. A síró szem még a bánaté, de az utolsó sorban az élet izzása a másik szemben és a keresés az aktív cselekvést jelzi.
Hűha, mégse olyan jó a vers, ha nekem kell értelmeznem...Kiegészítés: Próbáltam én mindenféle szűrővel nézni a belföldi helyzetet, igyekeztem megérteni a nemzeti "urakat", valami irányt találni az össznépi káoszban, de rájöttem, hogy "nem én vagyok görbe, hanem az ország." Most arról próbálom meggyőzni magam, hogy teljesen felejtsem el a gyerekkori beidegződéseket, a "légy jó mindhalálig" hazug parancsát. Negyven éves korom után szeretnék igazi önző dög lenni és primadonnaként az élet színpadán ragyogni.
-
Eastman
addikt
válasz
Hieronymus
üzenetére
-
nevemfel
senior tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Én is úgy tudom, hogy a határt átlépve nem zuhanunk le a semmibe, legalábbis Galilei óta.
Az online liberális rendszerkritikákat olvasva, a kritikusok sokszor provinciálisabbnak tűnnek, mint maga a rendszer, amit kritizálni próbálnak.
-
törölt tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Én jelentkezek, rizikót felvállalni.
Annyi a baj, ha akarok akkor sem tehetek semmit, hisz mindenkinek joga van úgy élni ahogy, nem mondhatom meg másnak mi a jó. Még akkor is ha jobb lenne mint a jelenlegi helyzete.
Max rávezetni lehet, de ahhoz valahogyan a felismerés szikrajat kell csiholni, ami majd meghozza az igényt a változásra

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- Milyen routert?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest