Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Valószínűleg belefulladok a langyos fosba, vagyis "kieszi a rák a belemet" vagy valamelyik másik gyakori népbetegség öl meg. Igazad van, totálisan érdektelen. Vágom a centit a halálomig. Unalmas várakozás, kósza vágyak tépnek-cibálnak. Értelmetlen az egész.
-
Algieba
őstag
Éppen az az egyik téveszmém, hogy tehetséges emberként kötelességem jobbítani a világon. De ez úgy marhaság, ahogy van. Ez az egyik, amit ki kell gyomlálnom magamból. Tényleg pofátlanul, őszintén, boldogságtól kicsattanóan önző dög akarok lenni, aki öncélúan élvezi, hogy tehetséges. És persze alkotni, sok kis cuki-muki vagy érthetetlen művet létrehozni. Valahol másutt. Előhozni az angyal alól az ördögöt meglepően nehéz, ha egész életemben arra treníroztam magam, hogy szolgáljak és legyek jó. De már nem akarok jó lenni. Ez egy rothadt világ és szörnyeteg minden ember. Én is. És én szeretném ezt a szörnyet szabadon engedni.
-
Algieba
őstag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Az első sor egy jajongó sóhaj és megállapítás. A második egységben a szomorú tények vannak, hogy ennyivel beérjük. A síró szem még a bánaté, de az utolsó sorban az élet izzása a másik szemben és a keresés az aktív cselekvést jelzi.
Hűha, mégse olyan jó a vers, ha nekem kell értelmeznem...Kiegészítés: Próbáltam én mindenféle szűrővel nézni a belföldi helyzetet, igyekeztem megérteni a nemzeti "urakat", valami irányt találni az össznépi káoszban, de rájöttem, hogy "nem én vagyok görbe, hanem az ország." Most arról próbálom meggyőzni magam, hogy teljesen felejtsem el a gyerekkori beidegződéseket, a "légy jó mindhalálig" hazug parancsát. Negyven éves korom után szeretnék igazi önző dög lenni és primadonnaként az élet színpadán ragyogni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Path of Exile 2
- Apple MacBook
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Filmvilág
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest