Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
Egyetértek. A facebook profil és a valóság a legtöbb embernél köszönő viszonyban sincs egymással...
Valóban, kint lenni a szabadban, kertészkedni, vagy házat felújítani sokkal nagyobb élmény, mint ez a sok idióta tartalom. De mondhatnám a Lego-t is, mint tökéletes flow élmény.
Ami ma a médiában megy, az borzalmas. Rámhírek, egymásnak totál ellentmondó hírek, ugyanarról a tényről politikai oldaltól függően. Aki csak origót m1-et meg tv2-őt néz, már rég zombi lett szerintem.
Totális agymosás megy mindenhol, minden szinten a hozzá nem értés a nyerő. -
Februárban töröltem a valós Face accot. Már csak a kamú van amivel szakmai és hobbi oldalakat követek.
Ismerősökkel Viberen meg Instán kommunikálok. -
kuntics
aktív tag
Fb-t meg instát használom, de szerencsére sose estem túlzásba. Egy kezemen meg tudom számolni, hány képet töltöttem fel évek alatt, posztok száma sem sokkal több. Viszont sok esetben megkerülhetetlen, jópár számomra hasznos dolog csak ide kerül fel. Legyen az akár egy kis helyi koncertterem műsora, akár egy grafikus,tetováló stb munkája. Ami nekem segít, az az appkorlát. Napi 45 perc fb, 30 perc insta, többet nem enged a rendszer(iOS). Van, hogy a napi limitet sem érem el.
-
zolikaDB
veterán
Egyetértek az írásoddal, hasonló irányba törekszem.
De várom én is egy újabb írásban, hogy kifejtsd a véleményed! -
nyunyu
félisten
Én eléggé internetfüggő vagyok mióta 2001. januárban bekötötték az ADSLt, de mivel nagy mértékben antiszociális vagyok, sosem értettem, mire jók a social networking akármik.
Azóta sem tudom, hogy eszik-e vagy isszák az iwiwet, arckönyvet, tiktokot, instát, és társaikat. (Biztos kihagytam párat)Tecsőn is csak pár csatornát csoktam nézni, azokat is szigorúan nem belépve, masszív adblockkal, mert nem bírom a kéretlenül pofámba tolt reklámokat, tartalmakat.
-
Ha bárkit is érdekel, akkor részletesebben kifejtem, hogy mi a gond a túlzott információhabzsolással, a görgetéssel, a röpke videók nézésével és így tovább.
Én kíváncsi vagyok a szemléltedre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 1TB SSD 32GB DDR4 RTX3070 8GB!
- XPS 13 9380 13.3" FHD IPS i5-8365U 8GB 256GB magyar vbill ujjlolv új akku gar
- MSI Vector GP78HX 17" QHD+ IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3060 , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest