- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
Egyetértek. A facebook profil és a valóság a legtöbb embernél köszönő viszonyban sincs egymással...
Valóban, kint lenni a szabadban, kertészkedni, vagy házat felújítani sokkal nagyobb élmény, mint ez a sok idióta tartalom. De mondhatnám a Lego-t is, mint tökéletes flow élmény.
Ami ma a médiában megy, az borzalmas. Rámhírek, egymásnak totál ellentmondó hírek, ugyanarról a tényről politikai oldaltól függően. Aki csak origót m1-et meg tv2-őt néz, már rég zombi lett szerintem.
Totális agymosás megy mindenhol, minden szinten a hozzá nem értés a nyerő. -
Februárban töröltem a valós Face accot. Már csak a kamú van amivel szakmai és hobbi oldalakat követek.
Ismerősökkel Viberen meg Instán kommunikálok. -
kuntics
aktív tag
Fb-t meg instát használom, de szerencsére sose estem túlzásba. Egy kezemen meg tudom számolni, hány képet töltöttem fel évek alatt, posztok száma sem sokkal több. Viszont sok esetben megkerülhetetlen, jópár számomra hasznos dolog csak ide kerül fel. Legyen az akár egy kis helyi koncertterem műsora, akár egy grafikus,tetováló stb munkája. Ami nekem segít, az az appkorlát. Napi 45 perc fb, 30 perc insta, többet nem enged a rendszer(iOS). Van, hogy a napi limitet sem érem el.
-
zolikaDB
veterán
Egyetértek az írásoddal, hasonló irányba törekszem.
De várom én is egy újabb írásban, hogy kifejtsd a véleményed! -
nyunyu
félisten
Én eléggé internetfüggő vagyok mióta 2001. januárban bekötötték az ADSLt, de mivel nagy mértékben antiszociális vagyok, sosem értettem, mire jók a social networking akármik.
Azóta sem tudom, hogy eszik-e vagy isszák az iwiwet, arckönyvet, tiktokot, instát, és társaikat. (Biztos kihagytam párat)Tecsőn is csak pár csatornát csoktam nézni, azokat is szigorúan nem belépve, masszív adblockkal, mert nem bírom a kéretlenül pofámba tolt reklámokat, tartalmakat.
-
Ha bárkit is érdekel, akkor részletesebben kifejtem, hogy mi a gond a túlzott információhabzsolással, a görgetéssel, a röpke videók nézésével és így tovább.
Én kíváncsi vagyok a szemléltedre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iMac 27" 5K 2017 1TB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest