Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Safe Mode az agyban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaweMc
újonc
Hali egy kis segítséget szeretnék kérni
ugyan ez az Alesis Hangkarim van , felvételre szeretném használni a Cubase progit, de a Device beállításnál nem látja a hangkártyát!! néztem videót youtube-on és a srác mutatta a beállítást és neki kint volt hogy Io2 !! nekem nincs csak az Asioall
, és írtad hogy sikerült be állítanod, egy pontosabb le írást tudnál adni?? nagyon nagy segítség lenne... előre is köszönöm!! 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ugyan ez az Alesis Hangkarim van , felvételre szeretném használni a Cubase progit, de a Device beállításnál nem látja a hangkártyát!! néztem videót youtube-on és a srác mutatta a beállítást és neki kint volt hogy Io2 !! nekem nincs csak az Asioall
, és írtad hogy sikerült be állítanod, egy pontosabb le írást tudnál adni?? nagyon nagy segítség lenne... előre is köszönöm!!