- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDreams
tag
Tisztában vagyok azzal hogy a Pop C7-ben egy TFT panel van. Tudom hogy milyen az IPS (szomszédnak G3-a van, pénteken pofára ejtette, betört az üveg, 60e. hivatalosan a javítás) de láttam a barátom S3-át is ami Amoled. Ennek a telcsinek jó a kijelzöje ahoz képest amennyibe került. Tesztelgettem olcsóbb mobilokéval (Navon, Huawei, Samsung régebbi típusaival) azokat elveri. Engem a betekintési szög sem zavar mert szemböl nézem úgyis. Már az alacsony felbontást is megszoktam. Csak ma reggel dühített egy kicsit hogy a monitoron sokkal szebbek a színek és élethübbek a képek. Pedig ez a monitor tényleg nem mai gyerek... De biztos vagyok benne hogy a laptopomnak sem volt ilyen jó képe (az is TFT volt). Arra pedig nem lehet azt mondani hogy egy régi szar volt... Jó egy 6 éves gép volt, de 200 felett volt az új ára. Szóval ez most számomra egy kissé rejtélyes.... A telót nem szidom, tényleg hozza a maximumot ebben a kategóriában. Gondolkoztam már ezerszer a cserélyén, de nekem nem ér annyit egy jobb kijelzö. Ha cserélnék akkor viszont biztos hogy nem egy Alcatelre, hanem Portra hallgatnék és egy Huawei G620s-re váltanék. Az ötlet nincs elvetve, de nem mostanában fogok váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós topik
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest