Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
Új hozzászólás Aktív témák
-
bach66
tag
Sziasztok!
Telómon most az ICS+ v.1.3 van fenn. Meg vagyok vele elégedve (egyelőre) DE:
A WidgetLocker, amelyet nagyon szerettem GB alatt, nem akar rendesen működni.
Híváskor nem jelenik meg a képernyő, fekete marad, csak a hardvergombok (home, vissza stb.) világítanak. Úgy tudom felvenni a hívást, hogy kétszer lenyomom a bekapcs. gombot, s csak ekkor jelenik meg a hívás-képernyő. (Persze, mert először kikapcsolja a képernyőt, utána bekapcsolja.)
Ez így elég macerás, t.képpen használhatatlan.A WidgetLocker minden beállítását kipróbáltam már, semmi eredmény.
Van valakinek valami ötlete?Előre is köszönöm!
-
bach66
tag
válasz
ikaros13 #21303 üzenetére
Sziasztok!
Nekem még GB (2.3.6) van a telómon.
Azon gondolkodom, hogy felrakom a CM 10.1 -et.
Ha backup-olom a rendszert CWM-mel, s utána hivatalosan (FOTA, OTU) frissítem ICS-re, majd utána felrakom a CM 10.1 -et, akkor adott esetben vissza tudok még térni a GB rendszerhez?Jelenleg a CM 10.1 a legjobb ICS - változat? VAgy melyiket ajánljátok?
Nekem fontos lenne, hogy lehetőleg jó legyen (maradjon) a kamera!Köszönöm!
-
bach66
tag
Üdv mindenkinek!
Még GB (2.3.6) fut a telómon, a kamera miatt nem frissítettem ICS-re.
Tudja-e valaki, hogy működik-e ezen a rendszeren a Spirit FM ?
Kösz a választ!
-
bach66
tag
-
bach66
tag
Üdv!
Valaki autós töltőnek 1 amperes ajánlott (Navi menne és közben töltse is).
- Nem lesz az túl sok, mármint nem károsítja az aksit?
Csak azért tartok ettől, mert az eredeti töltője csak 550 mA !MÁS:
Van olyan ICS - változat, ami után vissza lehet tenni egy 2.3.6-os backup-ot?
Vagy ICS után már semmiképpen nem lehet "visszalépni"?Kösz a válaszokat előre is!
-
bach66
tag
Üdv!
Milyen autós töltőt ajánlotok a telóhoz?
Amiket néztem, azok csak 500 mA kimenetet tudnak. Ez elég ahhoz, hogy egy navi fusson rajta és még plussz töltse is???Kösz!
-
bach66
tag
Sziasztok!
Nem működik a rádió a telón.
Füles nélkül elindul a progi, de persze kéri a fülest. Amikor azonban bedugom, rögtön bezárul.
Ha már eleve benne van a füles, amikor elindítom, akkor elindul, de rögtön be is zárul.
Másik fülessel is ugyanezt produkálja...Szervíz???
(Ja igen: Nem frissítettem ICS-re a kamera miatt, tehát még gyári 2.3.6 van rajta.)
-
bach66
tag
Segítsetek légyszi!
Egy 8MB-os alkalmazást szeretnék telepíteni apk-ból SD-ről, mely csak 8 MB, de hiába van 166 MB hely a telón, azt írja ki, hogy "nincs elegendő tárhely" ...
A vicc az, hogy egy másik appot, mely több, mint 14 MB, simán telepít utána ugyanúgy apk-ból SD-ről.
???
Nem értem. -
bach66
tag
Sziasztok!
Egy ideje nagyon merül az akksi. Szinte hozzá sem nyúlok a telóhoz és 10 óra alatt több, mint 40%-ot fogy. (Korábban ugyanilyen "használat" mellett 5 %-ot fogyott.) Mindezt úgy, hogy éjszaka töltöttem, és most azt jelzi a GSam Battery Monitor, hogy a fény szenzort használta ma órákig egy csomó olyan progi, amiket TEGNAP használtam...
Ebből elegem lett. Próbáltam törölgetni pár progit, de nem jöttem rá, mi a bűnös.Mit tanácsoltok:
"Gyári adatok visszaállítása" - ez a progikat is törli?
vagy a MÉLYVÍZ topicban linkelt eredeti Telenoros gyári backup felrakása a célravezetőbb?Előtte unroot???
(Mindent lementettem Titanium Backup-pal.)
-
bach66
tag
A szenzor-használattal kapcsolatos akksimerüléshez (#17823) nincs senkinek ötlete???
-
bach66
tag
Tudnátok segíteni?
Volt olyan, amikor egy egész nap alatt a telóm csak 10%-ot fogyasztott az aksiból (Persze alig használtam)
Most viszont egy ideje azt tapasztalom, hogy semmi használat mellett (de tényleg semmi, még telefonálás sem), álltában megy le az akksi 4 óra alatt 10 %-ot! GSam Battery Monitor azt mutatja, hogy egyszer a Gentle Alarm fogyasztja az akksit, másszor valamelyik játék (pl. Doodle Jump) , vagy az Elixir2, de úgy, hogy a szenzorhasználatot írja. Pl. a fény-szenzort használják órákig. Vagy egyszer az Elixir2 a G-szenzort használta a GSam szerint.
Ha lefagyasztom pl. a Gentle Alarm-ot (de nem indítom újra a telót), akkor is tapasztaltam, hogy továbbra is használja a fény-szenzort (legalábbis a GSam szerint). Ez hogy lehet?
Ebben az a fura, hogy mindezek az appok akkor is megvoltak ill. használtam őket, amikor két nap alatt fogyott 25%-ot a telóm!Mi lehet most a gond? A legtöbb progit, amit nem használok, lefagyasztottam.
A töltés is érdekes. Éjjeli hét órás töltés után reggel 90%-ot mutat, aztán egyszer csak felugrik 100-ra. ???
-
bach66
tag
Sziasztok!
Nekem ez az első androidos mobilom, ezért bocsássatok meg a zöldfülű kérdésért:
Hogyan lehet a lehető leggyorsabban-legegyszerűbben váltani a megnyitott, éppen futó alkalmazások között?
Most úgy csinálom, hogy
1. home-gomb, 2. alkalmazások 3. futó alk. 4. itt kiválasztom azt amire váltani akarok (Nemus launcher)
Nincs ennél egyszerűbb?Kösz a választ!
-
bach66
tag
Az ebay-en van most 2 akku meg hozzá töltő OT-995-höz kb. 3800,-
Nekem furcsa, hogy a töltőáram nem 5 V, mint a szabvány, hanem 4,2 V
Ha nem a hozzáadott töltővel töltöm, hanem a telóban, akkor nem lesz ebből gond?
Vagy ezt csak külön a töltővel lehet tölteni?Battery:
Normal voltage: 3.7V
Capacity: 1500mAh (5.2Wh)
Standard: GB/T 18287-2000
Limited charging voltage: 4.2VMit gondoltok erről? Szerintetek jó ez???
Üdv!
-
bach66
tag
Sziasztok!
Tud valaki ezen a telón jól működő hangrögzítőt, amelyikkel a telefonbeszélgetést lehet rögzíteni? (A gyári szörnyű gyenge, alig hallható. Kipróbáltam már egykét másikat a Play-ről, de egyik sem működik, vagy nem jól.)
Kösz a segítséget!
-
bach66
tag
Üdv mindenkinek!
Kb. 3 hete vagyok tulajdonosa egy ilyen telónak, miután a fórumot (is) olvasgatva megtetszett, és elhatároztam, hogy megveszem.
Ez az első androidos kütyüm, most ismerkedem vele. Rögtön egy hét után leesett biciklizés közben, kettőt pattant az aszfalton, de csak (hál' Istennek!) két sarkán sérült meg egy kicsit a keret. - Azért strapabíró kis jószág ez!
A sérülésből viszont nekem egyértelműnek tűnik, hogy vékony fémből, valamilyen alumíniumötvözetből van a keret.
Két kérdésem lenne (egyelőre):
Meg lehet valahogy oldani, hogy hívás után a hívásnapló NE jelenjen meg?Már rootoltam, a SOC-cal, és backup-ot is szeretnék csinálni a rendszerről. Nekem is olyan kérdésem lenne, hogy a Titanium Backup PRO-n kívül nincs más, hasonlóan jó, csak olcsóbb progi erre a célra?
Illetve nincs-e olyan ingyenes, de megbízható progi, amivel lehetne az alkalmazásokat (a gyáriakat is) fagyasztani?Megköszönöm, ha válaszoltok!
bach66
-
bach66
tag
SZiasztok!
A fórumot is olvasgatva megtetszett ez a teló.
Flottában az üzleti árlistán a Telenornál szept. 4-én jelent meg 2 éves hűséggel
30.000-ért. Tegnap változott az árlista, most már 35.000,-Tudom nem vagytok jósok, de tapasztalatotok szerint
mit gondoltok, megy még ez feljebb is, vagy innen már azért lejjebb?
Szóval várjak még, vagy.... ?Üdv!
-
bach66
tag
Még csak annyi:
Szerintetek melyik éri meg jobban az árát (üzleti listán):
HTC Wildfire S (26.000,-)
Huawei Ascend G300 (40.000,-)
Samsung Omnia M (40.000,-)vagy ez a Telenor OneTouch S 30.000,-ért ???
Kösz, ha reagáltok!
Üdv!
-
bach66
tag
válasz
Bagira01 #7783 üzenetére
SZiasztok!
Már egy ideje "szemezek" ezzel a telefonnal, és szorgosan olvasgatom a fórumot.
Nekem is ez lett volna kérdésem, hogy vajon menyire valószínű, hogy lejjebb megy az ára
a Telenornál. Vagy esetleg inkább emelkedik???
Szóval várjak-e még, vagy rosszabbul járok, ha várok???Mi a véleményetek?
Kösz, ha reagáltok.Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest