Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
válasz
espista #1529 üzenetére
NEEE! Ezek szerint itt is van Custpack...ohh dejó lesz...úgy látszik ez a felosztás egy JRD Comm.-os szabadalom...
Csak megjegyezném, hogy ez egy púp ROM fejlesztők hátán, annyi szívás van/volt vele OT-990-en, hogy hihetetlen.
Legalább itt is symlinkelve van az alkalmazások egy része? Két részre vannak osztva a /system/app apk-i [pl. gyári böngésző = /system/app/Browser.apk + /custpack/JRD_Custres/app/Browser-res.apk] ?
-
qltsar
veterán
válasz
lacix76 #1005 üzenetére
Hát igen, reményeim szerint hamarosan, viszont, ez a fórum teljesen átláthatatlan / OFF, nem lehet kiigazodni semmin :/
Root-ra, van több elképzelésem...de mint ahogy általában a többi telefonon, itt is működni fog, csak hát, úgy néz kitolódik a telefon jövő hét végére.
-
qltsar
veterán
Szerintem lassan át lehetne nevezni a topic-ot OFF-OT-995 topiknak
Esküszöm, ha belinkelnék egy leforgatott CWM-et eltűnne az éterben
de sebaj, már csak néhány nap...
-
qltsar
veterán
Különböző módokba rakni egyszerű...mármint aki ismeri a parancsokat, én elég ritkán indítok billkombóval módokat.
Igazából a ROOT nem nagy falat, ha van egy működő CWM, ezt lesz nehéz, bár a boot.img-t egyszerű kinyerni, nem kell hozzá root, hogy "ki" dd-zd adb shell-el, aztán kicsomagol blablabla
De tény, hogy még annyi ember sincs aki foglalkozna vele mint OT 990-el
-
qltsar
veterán
Üdv!
Elvileg az Alcatel Hungary-tól kapok jövő héten egy ilyen készüléket, kérdeznélek benneteket, hogy Magyarországon dev ügyileg hogy állnak a ROM-ok? Vagy még elég korai stádiumban van a telefon ehhez a kérdéshez?
Esetleg forráskód, CWM, root stb?
Csak furcsállom, hogy nincs átszerkesztve (még) az első hsz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest