Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
válasz
angelhun84 #1297 üzenetére
Ez jól hangzik, akkor egy picivel megint kevesebb a kiadás, mert ha 4GB adnak hozzá, azzal szépen elleszek
Már alig várom a "kicsikét", elvileg legkésőbb holnap érkezik.
Lehet, hogy majd szoknom kell Sony E. D750i után? (ezt ironikusan)
Ja a sony már 6 éves gyári akkuval, mostanság kezdett szrakodni kicsit, pl ma reggel húztam ki a töltőt, utána 1 perccel később is rajta a töltés "háttérkép", de amikor bekapcsoltam helyre állt a rend.
A D750i "blútsz" segítségével át tudom küldeni a kapcsolatokat, azt az Alcatel vajon tudja majd használni? -
espista
senior tag
Azt meg tudja valaki mondani nekem, hogy a Beállítások/Wireless és hálózati beállítások/Mobilhálózatok/Hálózati beállítások menüpont alatt lévö "Hálózati üzemmód" és "Csak 2G hálózat használata" közt mi a különbség?
-
angelhun84
csendes tag
válasz
ANDROID??? #1295 üzenetére
Igen, benne van a készülékben, én is így vettem.
-
Pug
veterán
válasz
ANDROID??? #1295 üzenetére
Igen, ott is kell a csomagnak tartalmaznia, benne lesz a készülékben a 4GB-s kártya.
/Nem így vásároltam, de a Trénél előttem pont ezt kérdezte az egyik vevő, a webshopos és bolti csomagok tartozékok szempontjából megegyeznek. Nem is lehetne máshogy, hiszen ugyan azt a lezárt dobozt kapod mindkét esetben
/
-
ANDROID???
addikt
A T webshop vásárlásnál, kell adjanak hozzá memória kártyát? (légyszi aki így vette ezt a készüléket ő adjon választ).
Köszi! -
Land
veterán
Nah lehet megoldható a hangerő gombokra való felébredése a telefonnak.
Program neve MagicLocker. Sense 3 pro témával használom.
Hangerőgombok beállítása: MagicLocker settings->Volume rocker wake->ON
-
Ailton
tag
válasz
mobilbazar01 #1284 üzenetére
Ebben igazad van a WP túl megkötött. nem lehet testre szabni :\ örülök, ha tetszett a szabad fordítás
tényleg használd a go launchert, mert tényleg megéri,teljesen testre szabható.
-
spoy
tag
Azt hiszem megvan a legjobb launcher amit használtam valaha is.
Egyszerűen hasít a telefonon, semmi akadás, kicsi rendszer igény, szép, egyszerű, magyar és végül nagyon gyors!--> Nemus Launcher <-- Elérhető: [link]
De sajnos a v sync, tearing effekt hiba most is fent áll ami nem launcher hiba!
Nem tudom mit tegyek ez ellen?! -
mobilbazar01
csendes tag
Szabad fordítás
de világos
.
Köszönöm a tippeket. Leszedtem és egész tetszetős mondjuk kezdem megszokni ezt az alcatel menüt. Egész tetszetősre sikeredett..
Igaz. Tényleg nagyon jó ez az android. Win7 hiába olyan szép, mert tényleg tetszik csak semmire nem jó. Egy egyszerű csengőhang beállítás egy külön procedúra.................... -
mjani1172
addikt
Urak!
Ki használ Camera360-at?
Egyszerűen nem tudom beállítani hogy értelmesen forgassa el a képet,rájöttem hogy hol kell,de már 2 órája próbálom és sehogy sem megy értelmesen.
Ki hogy állította be? -
ben11
őstag
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Külsö hangszórója hogy szol a telefonnak ? Nekem még jelenleg ot-990-nem van annak elég szépen és hangosan szol , szoktam zenét halgatni rajta . Ennek szól ugy mint a 990-nek vakaki össze tudja hasonlitani ?
-
-
spoy
tag
Következö lenne a problémám, ha telefonom kijelzőjén jobbra vagy balra görgetem a főkepernyőt vagy a menüt akkor közepén szagatás szerű jelenség keletkezik.
Hasonló mikor a számítógépen nem lenne jó a vsync.
Szerintem nem jó a telefon tearing effektje.
Hard reset és kinézetet is váltottam, de akkor is csinálja.Helyesírási hibákért elnézést kérek, teloról irtam.
-
Ailton
tag
Egyébként az újraindulós problémám megoldódott.
Tudom senkit nem érdekel,de boldog vagyok.
-
Ailton
tag
válasz
ANDROID??? #1268 üzenetére
SZVSZ. Le van szarva, hogy bontott vagy nem.nézd meg,Ha minden jól működik akkor nincs miről beszélni.
Ha nem akkor visszaveszik. Egy matrica (ami nekem is rajta van) nem nagy dolog.
-
Badboys
őstag
válasz
mjani1172 #1266 üzenetére
Igen olyan állapot lesz mintha most vetted volna ki a dobozából.Ez olyan mint a wm nél a HR.
Pug: Nekem körbe el állt a kijelző a kerettől és szépen látszott a megvilágítás fénye.A legdurvább az alsó keret alatt olyan 1 cm hosszan V alakban bevilágította a kijelzőt igaz ez csak este látszott,de akkor zavaróan hatott.Ezt fejtettem ki,hogy az árához képest ez durva hiba.Annyira új a teló,hogy későbbiekben ki tudja mi lesz vele.Lehet semmi lehet nagyobb gondok lesznek.Nem kellett volna kispórolni a kijelző alól a kétoldali ragasztót vagy normálisan beszerelni a kijelzőt.
-
tpeti78
senior tag
válasz
Gondolom le kell, hogy legyen ragasztva a doboz. Vagyis, amivel le van zárva, az ne legyen elvágva, vagy ilyesmi... Remélem érthető, amit írtam....
Én simán megrendelném a helyedben a shopból, és ha nem bontatlan, akkor max. nem kéred, és kész.
-
Pug
veterán
válasz
Van két kis lezáró matrica a doboz alján.
-
ANDROID???
addikt
Ja, honnan tudom, hogy bontatlan?
Mire kell figyelni az átvételkor? -
ANDROID???
addikt
Már úgy látom, hogy megrendelem ezt a telefont webshopon keresztül.
A rendelést követően, ezt jobb átvenni személyesen T-pontnál, vagy ugyanúgy megfelel, ha kihozzák a munkahelyemre (nem tusi) hogy el tudok menni érte...
Lehet hogy a webshopon keresztül vásárolt készülék nem lesz bontatlan?
Az előbb a Tnél (1430) azt mondták, hogy ha nem jó valami akkor 8 napon belül mindegy hogy visszaviszem vagy visszaküldöm, ugyanúgy visszaadják az összeget és mindegy melyik szervizbe viszem hiba esetén a telefont...A webshopos kérdés a korábbi http://prohardver.hu/tema/re_alcatel_one_touch_995_szintet_lepett/hsz_1158-1158.html
hozzászólás miatt merült fel, bár nekem az a hozzászólás kicsit érdekesre sikeredett (vagy csak én nem értem).Ha nem jól linkeltem, bocs.
-
Badboys
őstag
-
Ailton
tag
válasz
Badboys #1261 üzenetére
Mintha ezek a telefonok nem az Alcatel táborába tartoznának. Az SGS II egy jó telefon, Kicsit kezd megöregedni, de gondolom ezt a szintet még bőven hozza. Nekem az Xperia S nem tetszett, az Arc S annál inkább, de nem bántam meg, hogy maradt pénz a zsebemben és van egy jó (<-szubjektív
) telefonom.
-
Badboys
őstag
SGS II re.Csupán azért mert nem kaptam Arc S t.Az eladók szerint 3 hete hiába kérnek nem kapnak pedig inkább azt vettem volna.Valószínű,hogy már nem is kapnak,legalább is itt Baján.Elképzelhető,hogy másutt még van.A Xpéria S meg ki esett a nem bővíthető memória és a nem cserélhető akksi miatt.
SZVSZ.meg meg kell várni a Huawei 2 magosát vagy a ZTE erősebb hardverű gépeit.Való igaz,hogy engem flusztrált a silány kijelző beszerelés.Akármilyen árkategória nem lenne szabad ilyen összeszereléssel kiadni.Azoknak jobban lesz támogatása a fejlesztők által.
-
Ailton
tag
Hát lehet, hogy nem lesz hiteles, mert 1 napot használtam, utána csak próba gyanánt vissza-vissza állítottam. A képernyőváltásnál akad egyet, ami nem annyira idegesítő. Az alkalmazás fiók (menü) háttere fekete ami nem változtatható. Alap widgetekből jól áll, de a legtöbbje teljesen felesleges (én főleg azon a "moon" widgeten akadtam ki). Az hogy 3D első fogásra jó, tetszettős, ki jön a widget megmutatja magát, majd tovább áll.
de 2 óra múlva már egyáltalán nem olyan vicces, mint volt. A legidegesítőbb, hogy a menüben az appokat nem lehet mappába rendezni, rendszerezni, így amikor sok appod van túlzsúfolt lesz és nehézkes. A főképernyőn(kön) lehet mappát létrehozni de (nekem) azt ő nevezi el. Nekem ezek voltak az indokaim, amiért inkább a go mellett döntöttem, azóta boldog vagyok és kiegyensúlyozott.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Hosszútávú tapasztalat még nincs (szerintem rolywrxnek volt itt először 995-e, de még az is max. másfél hónapja lehetett), ami ennyi idő alatt kijöhetett, az már kijött, a többire meg csak az idő adhat választ (de: 1, valószinűleg olyan lehet, mint a többi, hasonló anyagból építkező telefon, hiszen ugyanazokat a komponenseket rakják össze a világon mindenhol 2, ha biztosra akarsz menni, akkor vedd meg kiterjesztett garanciával (mármint ha van ilyen a T-nél))
Akcióra én sem várnék, ez az egyik legnyomottabb árú készülék a piacon... -
spoy
tag
Van aki használja a "gyári" SPB Shell 3d kezelő felületet?
Kinek milyen tapasztalata van SPB Launcher -el?Mióta meg van a telefonom azóta GO Launcher használok és nem próbáltam még ki az SPB -t.
-
Ailton
tag
válasz
ANDROID??? #1254 üzenetére
Állítólag a fél méterről való mélyzuhanásokat nem szereti,jah és a vizet se és alul kicsit bevilágít amit sasszem Badboys vett észre
Nincs mitől félned,remek "kis" teló ez.
-
butyek
senior tag
válasz
Félnivaló nincs. A T eddigi árképzései alapján nem várnék a helyedben, mert valószínűnek látom, hogy drágulni fog inkább, ha nem is sokat.
-
lacix76
őstag
válasz
Azt a pár napot már olvasd végig nyugodtan szerintem
-
ANDROID???
addikt
Sziasztok!
Nekem egy régi készüléket kell cserélnem, most kezdek barátkozni a gondolattal, hogy Androidos tel, és ezt az Alcatelt néztem ki, próbálok felzárkózni a fórummal, de még csak 05.15 dátumnál tartok. Van-e félnivaló ettől a készüléktől, pl. kijelző porosodás vagy bármi, és szerintetek van-e értelme várni egy kicsit mondjuk jún.1.-ig hátha lesz akció a telre , vagy vegyem meg nyugiban 39800ért T-nél? (előfizu úgy is marad, de a mozaik meg nem ér annyival többet mint amennyivel az "olcsóbb" a tel ár)
Előre is köszi a válaszokat! -
Ailton
tag
Természetesen én is go launchert használok. Az SPB-t körülbelül egynapig tartottam elegendőnek, amíg nem volt rajta annyi program, hogy már nem tudtam kezelni a menüben. (és a mappa létrehozás a képernyőn, az effektek, a testreszabhatóság...)
Igen-igen a fogyasztás nagyúr, de kaptunk egy nagyon "jó" kis "Akku kimélő" programot a telefonhoz. El sem tudom képzelni, hogy mi lenne, ha ez nem lenne
(vagy lehet, hogy az egész szart sem ér?
) egyébként okosan kell használni, ki kell tapasztalni és meg kell beszélni
-
mjani1172
addikt
A telefon kijelöl néhány programot ami törölhető.
Lehet ezekről valami biztonsági mentést csinálni és azt átrakni mondjuk PC-re,hogy később ha mégis kell akkor vissza lehessen állítani? -
tpeti78
senior tag
válasz
junkpod #1248 üzenetére
" ez teljesen alap android/okos teló szindróma, hog yegy éjszaka alatt teljesen bekapcsolt állapotban 50-60%-ot is veszíthet. "
Te most csak hülyéskedsz ugye?
Hogy lenne már normális 50-60% úgy, hogy hozzá sem nyúlsz?
Jó tippek, amiket leírtál, hozzá tennék még annyit, hogy ha a user össze vissza telepakolja mindenfélével, előfordulhat, hogy összeakadnak az appok, és ezek nem hagyják aludni a telefont. Monitorozni kellene, hogy mi fut a háttérben, mi pörgeti a procit, monitorozni az aksit is, stb. Ha végképp nem sikerül rájönni a dologra, akkor sajnos app és adat mentés után gyári beállítás vissza, és újra rakni a dolgokat, de nem ész nélkül.
szerk.: A háttérben zabáló appokra ajánlom a Watchdog-ot, a lite verzió ingyenes.
-
junkpod
veterán
válasz
Danny_G #1226 üzenetére
ez teljesen alap android/okos teló szindróma, hog yegy éjszaka alatt teljesen bekapcsolt állapotban 50-60%-ot is veszíthet. Megoldások:
- ne használj 3G-t, ha olyan helyen tartózkodsz ahol nem túl jó a térerő, akkor folyamatosan 3G/2g keresésben van és nem hagyja alvóba menni a procit. háttér adatforgalomhoz teljesen mindegy a 2G/3G, max webezéshez kellhet 3G, de nekem az a plusz 2mp sem szokott számítani a fogyasztás kímélésért cserébe.
- éjszakára kapcsold ki az adatkapcsolatot (akár egy profil kezelővel automatikusan), így 2-5%-nál többet 8 órás éjszaka altt sem fogyasztanak.
- ha telefont se akarsz fogadni csak az ébresztő miatt kell a telefon éjszakára, akkor pedig rakd repülő módba, így 0%-ot fog fogyasztani, mert hálózati adatok hiányában semmi nem működik és szépen alszik egész este 0 fogyasztással.egyébként meg nagy képernyő, nagy fogyasztás...
-
butyek
senior tag
Az SPB-nél engem is
Go Launchert használok. De nem is ez számít, hanem a hardver mennyire tud megfelelni az igényelt szoftvereknek. Az én esetemben ez a telefon -egyelőre- teljesíti az elvárásaimat. Badboys is csak azóta húzza le állandóan csóró 995-öt, mióta rájött, hogy gyári hangulatvilágítás is jár hozzá
Persze Suzuki után egy Subaruban ülve a Suzuki egy szar, és nem éri meg az árát
-
Ailton
tag
Én nem vitatom, az Arc S tényleg szebb, de akikkel eddig találkoztam, barátok ismerősök, mindenkinek tetszett az Alcatel (nekem meg hízik a májam) és én is egyre jobban megszeretem.
butyek: jogos! csak van egy olyan érzésem, hogy az Arcra a szoftver jobban rá volt szabva, az spb-nél mindig elfog a hiányérzet.
-
fanthomee
tag
Ha Arc S-t akarsz, ne sokáig válogass mert hamarosan kifutó készülék lesz a T-nél. Nem kis város ahol lakok, de nálunk már az összes boltból elküldték az ismerősömet azzal hogy nincs, és nem is lesz belőle. Webshopban még láttam lehet rendelni, de szerintem már az is csak idő kérdése hogy mikor fut ki onnan is.
-
-
Badboys
őstag
Látom azért széplassan körvonalazòdik,hogy az ár /èrtèk aràny nem is igazàn best. Mennyi is függetlenül? Mert ugye akkor a minősèghez màr dràga. Ennek az àra függetlenül max 40. Többet nem èr. Mèg mindíg azt mondom,ha javítják a hibáit talàn,de addigra lesznek jobbak. Root megy màr rom készül màr?
-
Ailton
tag
válasz
Danny_G #1226 üzenetére
Ez, így, ilyen formában tényleg jellemző az okostelefonokra és nem egyedi hiba. Anno, amikor megvettem az első androidos telóm, még nem volt elterjedt és én is vesződtem elég sokat vele. Aztán természetesen kaptam egy jó nagy le(****)cseszést, hogy miért nem dugom fel töltőre esténként, mert ez így megszokott. Azóta megszoktam, hogy úgy nem fekszem le, hogy a telefon nincs töltőn.
Gondolom ez most már neked sem újdonság
rendszeres nyúzással meg rögtön feleszi az aksit.
A micro b tényleg elvárható lenne, hogy felismerje, de nálam még telefon nem merült le teljesen. -
Danny_G
csendes tag
Valóban vissza akartam vinni a szervízbe, mivel kb a harmadik naptól tapasztaltam a problémát, csak utána sikerült összetörnöm, és így nem sok értelmét látom a szervízelésnek, inkább veszek egy másikat
vagy használom a régi telómat...
. Egyébként mindíg olyankor merült le amikor amúgy nem nyomkodtam a telefont, pl.: a múltkor lefeküdtem aludni a telefon 40 % körüli töltésen volt, konkrétan 4 órát aludtam, mert mentem vissza dolgozni és mire felkeltem se kép se hang..és másik 2 ilyen alkalom is volt.. az is marhára idegesít, hogy elvileg az Unióban szabvány a micro USb , amit fel is ismer ha nincs lemerülve, akkor lemerült állapotban miért nem??? Azért a 21. században már elvárom egy telefontól, hogy ki tudjak vele menni az utcára anélkül, hogy izgulnom kellene, hogy mikor merül le teljesen....
-
Danny_G
csendes tag
Látom azért egyes android geek alcatel birtokos fiúcskák között komoly visszhangot keltett a bejegyzésem, az is, hogy az egyetlen lényegtelen dolog maradt meg, miszerint összetört a kijelzője...Nem teljesen tudom miért...nem azért irtam , hogy nem ajánlott, mert könnyen sikerült Nekem összetörnöm, hanem mert felhasználóként én máshoz szoktam egy Sony ericcson, vagy samsung telefonnál..Nem vagyok hozzá különösebben értő és egyáltalán nem is akarok az lenni.
Elgondolkodtató, hogy miért ilyen olcsó, miközben tudásban elég sok csúcskategóriáshoz odaér...
Amúgy piszok gyors rajta a net, és a proci is nagyon kemény, első pár nap alig bírtam lemeríteni az akksiját, nem tudom, hogy később miért jelentkeztek ezek a problémák..minden esetre kár, mert egy tök jó kis telefon...
-
Land
veterán
Hasznaltam SGS-t, LG Optimus Blacket, Nokia Lumia 800at, LG Optimus 2x-et:-) Jelenleg Defyt hasznalok es nem vagyok meggyozodve arrol, hogy ez az Alcatel biztos jobb lesz naluk:-)
-
spoy
tag
válasz
vampire17 #1214 üzenetére
Igen ez így van 11% körül jelez, de... ha megfigyeled eléri az aksi szintje a 30% utána hihetetlenül gyorsan eléri azt a bizonyos 11% -ot.
Lényegében 30% és a 11% közötti idő az ami nagyon kicsi.
Persze úgy hogy nem is nyomkodod a telod.Az egyik kollégámnak OT990 telefonja van és a helyzet nála is ugyan ez!
-
spoy
tag
válasz
tpeti78 #1182 üzenetére
"A 30% alatti kikapcsolást még senkitől sem olvastam, persze ettől előfordulhat, bár nekem ez gyanús, ilyet még egyik androidos telefonomnál sem tapasztaltam."
Ezt a jelenséget én is tapasztalom.A térerővel nekem nincs problémám!
Lassan 2hét használat után én azt mondom ajánlott a készülék! -
vampire17
addikt
Par eszrevetel a temahoz: Engem egyszer nem tudtak hivni terero problem miatt, akkor az volt a baj, h a 3G mar gyenge volt, de a kutyu meg ragaszkodott hozza... aztan amikor atvalott vegre 2G-re, egybol felugrott a terero is
Kikapcsolas alacsony toltottseg mellett: nalam olyan 10% korul kapcsol ki, gyanitom akukimeles miatt, hogy ne tudjon az aksi teljesen lemerulni, mivel az nem igazan tesz jot neki...
-
fanthomee
tag
Remélhetôleg tényleg csak egyedi probléma ami a telefonoddal történt. Ahogy írtad egybôl összehasonlítottam én is egy másik androidos telefonnal a térerôt, de semmi különbséget nem láttam, a jelerôsség mindkettônél ugyanaz. Szóval talán javítják neked, vagy cserélik egy jól mûködô példányra!
-
Pug
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest