Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
JázminCsenge
tag
válasz qltsar #12139 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors válaszodat. Csak most tudtam a fórumra fellépni, mert az este a gyerkőceimé volt a gépnél. Ha meg nem haragszol, akkor ki tudnád fejteni a csengőhang beállításnak leírását kissé szájbarágósabban? Eléggé laikus vagyok a zeneszerkesztgetéshez. Köszönöm szépen előre is!
Másnál is állandóan 600mhz-en megy a telefon procija ML 5.1-es ROM-nál conservative értékre állítva?
[ Szerkesztve ]
-
JázminCsenge
tag
válasz JázminCsenge #12155 üzenetére
Jajj az elébb elfelejtettem beírni s közben lejárt a szerkesztési idő. A csengőhang hibát a gyári hangokkal is produkálja a telóm, ha a Qltsar féle ME 1.1 ROM van fenn.
-
ghiottone
nagyúr
válasz JázminCsenge #12155 üzenetére
Én nem állítottam, de tegnap csinált egy olyat az ML 5.1 -hogy 122 -ön pörgött és nem akart felkapcsolni. Ma rendesen megy 320 -600 -at is, de inkább a 600 a jellemző. Mondjuk a 2.2 is folyamatosan 600 -on rötyögött és mégis vígan kibírta a 2 napot.
Eddig 16 órája van fent és 75 %-os az akku fennmaradó kapacitása. 20 perc telefonálás, 10 perc 3 gps program kipróbálása (Nvitel, Sygic és amit nevén nem nevezhetünk) és 30 perc wifi. 2G/3G auton van. Kalibrálást még nem csináltam. 2 újraindítás még volt benne az egyik a 122 mhz miatt a másik meg befagyott a fancy widget.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
JázminCsenge
tag
válasz ghiottone #12157 üzenetére
Komolyan mondom, hogy már megkergülök ezekkel a telókkal. Az én készülékem, Marina 5.1-el az aksi 2 óra alatt 20%-ot esett, úgy, hogy hozzá sem nyúltam, a statisztikát nézve 600 mhz-en pörgött végig a proci conservative módban.
Férjem készüléke pedig a Qltsar féle ME 1.1-el nem hajlandó megismételni a csengőhangot az Istennek se. Pedig amint fentebb írt Qltsar kolléga, megcsináltam nagy nehezen, ID3 tag átírását. Már azon gondolkozok, hogy csinálok valami jó hosszú csengőhangot valamilyen progival.
-
lacix76
őstag
Nekem még mindig a Marina lite 4 a nyerö.Ott legalább felismeri a névjegyeket is és jól kezeli a procit.
[ Szerkesztve ]
-
JázminCsenge
tag
válasz JázminCsenge #12158 üzenetére
Kész! Maradunk mindkét készülékkel a hazai pályán
A csengőhangokat összefűztem 1 perc hosszúságúra, annyi ideig úgyse csenget senki
Nálunk eddig a Qltsar ME 1.1-el, SPB shellel simán ment mindkét telefon, pedig használva van rendesen (HSDPA folyamatosan, hívások és Viber hívások, üzenetek, Köpönyeg.hu időjárás előrejelzés widget, közben egy kis FPSE psX játékokkal ugye stb... folyamatosan).
Nem tudom, hogy mit bír ki így a két készülék, de minden este töltőre kerülnek, s azt hiszem egyszer volt olyan, hogy kb 20%-ig lement az aksi szintje reggel 07:00-22:00 óra között használva.[ Szerkesztve ]
-
Gardoni
aktív tag
-
Vefy
csendes tag
Sziasztok!
én még a marina lite v1 használom, ha valaki megtenné hogy privátban küld egy linket az 5.1-re megköszönném (nem azt ami itt kering, mert az mindig 404 nekem), mert a 4pda.ru regisztráció nélkül nem enged letölteni, és szeretném megpróbálni. esetleg egy v4 is érdekelne, mert olvasom hogy többen meg vannak vele elégedve.
nagyon köszönöm fáradozásotokat!
Xiaomi A1 | x99 e5-2660v3 | CLEVO xmg p505
-
Gardoni
aktív tag
hello! a memóriakártyán van egy olyan mappa hogy .downloaded és abban van egy olyan fájl hogy update.zip 93 mb, gondolom ez a 2.3.4 android, ezt le lehet törölni? vagy ez a tömörített fájl szükséges a rendszer életképességéhez?
SAMSUNG A34 5G - 128/8
-
GhostHunter
tag
válasz JázminCsenge #12161 üzenetére
JázminCsenge
Ami infót kaptál qltsar-tól az nem arról szól, hogy nevezd át az .mp3 kiterjesztést, ezt át kell konvertálnod .ogg-be.
Pl. ezzel. [link] :-) -
jopont
senior tag
Ingyenes a regisztráció, google chrome használatával fordít is. Az utolsó helyen ahol számok és betűk vannak, a két számot össze kell adni.
GhostHunter ha JázminCsenge a hosszát szerkesztgette, akkor gyanítom, valami hasonlót (komolyabb zeneszerkesztőt) használt.
[ Szerkesztve ]
-
Gardoni
aktív tag
olyan kérdésem is lenne hogy autós töltőt ehhez a telóhoz milyet lehet venni ami jó hozzá? és kb milyen árban vannak?
SAMSUNG A34 5G - 128/8
-
JázminCsenge
tag
válasz qltsar #12169 üzenetére
Szerintem félreértettetek
A csengőhangok tag-ját módosítottam, de nem értem el vele semmit sajna. Egyébként az alap droidos csengőhangok mindegyikében benn volt a Qltsar által jelzett tag megjegyzés. Ezért, miután ez az út számomra járhatatlannak tűnt, mérgemben összefűztem a kb 10 mp-es csengőhangot, ismételve 1 percesre, magyarul 6X játszatom le ugyanazt a hangot egyetlen ogg file-ban.
A szerkesztésekhez pedig ezt használtam: [link]
[ Szerkesztve ]
-
matepalfi
aktív tag
Üdv!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a gyári appokat 2.2 alatt milyen programmal lehet letörölni? A titanium backup azt írja hogy "az .apk fájl nem található" szóval azzal nem fog menni. Esetleg amnuálisan honnan miket szabad kitörölni?
Ezeket szeretném amúgy eltávolítani a telefonról:AccuWeather; Adatkorlátozó; Bebbled; Gyári böngésző;Easy installer; Latitude;Layar;News Weather;Palringo;Shazam;Twidroyd.
Remélem tudtok segíteni.
Üdv. -
szaszapi
őstag
Valaki elküldené a ML5.1-et?Hiába regisztráltam a 4pda-ra,állandóan 404es hibát fob mikor a linkre kattintok.
-
matepalfi
aktív tag
válasz JázminCsenge #12174 üzenetére
A LINK2SD nem csak átmozgatja az appokat az sd kártyára hogy ne foglaljon helyet?
A Root Uninstallert megpróbálom még.
Köszi -
JázminCsenge
tag
válasz matepalfi #12175 üzenetére
Arra való elsősorban igen, de ugyanúgy törli is a gyári appok 99%-át. A Root Uninstaller annyival jobb ennél, hogy az mentést is tud csinálni az adott apk-ról, amit gáz esetén rögtön vissza is lehet telepíteni.
#12173 szaszapi (s akinek regelés után a 4PDA fóruma 404-es hibát ír ki letöltéskor) Nem elég csak regelni, hanem kapsz a megadott mail címedre egy aktivációs linket is, arra kell ráklikkelni s csak azután tudsz letölteni. Amíg ezt nem csinálod meg, addig kvázi nincs jogosultságod a letöltési link eléréséhez.
[ Szerkesztve ]
-
-
fcbarca
őstag
sziasztok...van valami jó kis task killer erre a telefonra,ami automatikusan kilövi az appokat?
mert nekem mindig beragad valami és hamar lemerül -
szaszapi
őstag
válasz JázminCsenge #12176 üzenetére
köszi,de az volt az első dolgom hogy aktiváljam a regemet,de mégsem jó...
-
JázminCsenge
tag
A 4PDA-an találtam 2 db Custom Android OS 2.3.4 Gingerbread ROM-ot, próbálta ezeket már valaki? Ezek lehet, hogy gyári 2.3.4-es ROM-ok lennének?
[ Szerkesztve ]
-
dinin
tag
Egy hónap várakozás után végre kijött a szervizből a telefonom. Teljes cserét kaptam. Mivel a fórumot már elég régóta nem olvastam, eléggé le vagyok maradva. Valaki belinkelné a qlstar minimal romját a patchekkel együtt? Köszönöm!
-
qltsar
veterán
Jó neked! úgy néz ki nem lesz telefonom, az eredeti tulaj külföldön van, és nélküle nem tudom cserélni a telefont...
ha visszatudom szerezni valamilyen úton-módon a készüléket akkor micro usb aljzatot kellene rajta cserélni, ami nem teljesen garantált, hogy működni fog miután kicserélem / kicseréltetem
-
matepalfi
aktív tag
válasz qltsar #12189 üzenetére
Úgy érzem a postjaidból, hogy már kezd tele lenni a hócipőd az alcatelből
Azért mi fórumozók arra kérünk, hogy próbálj meg még ennél is kitartóbb, türelmesebb lenni, hátha már hamarosan visszakapod a telefonodat, vagy egy teljesen újat.
Am láttam már írtál facebookon is az alcatel oldalának hogy mi a helyzet -
matepalfi
aktív tag
válasz qltsar #12191 üzenetére
Ja így már értem
Hát ha vígasztal annyit mondok, hogy én rányomnák a "Donate" gombra.
Nekem csak abból kezd elegem lenni, hogy azt a forráskódot nem képesek kiadni gyorsan. Simán már lehetnének custom 2.3 romok és az üzemidőn lehetne javítani valahogy. Jó engem ez a rész pont nem érint így, mert 2.2 van a telómon, de le szeretném frissíteni 2,3.ra úgy, hogy lenne legalább 2 napos üzemidő, de az olvasottakból ez nem jönne össze 2.3 alatt. Lehet hogy ha ez így megy akkor gazdát cserél a One Touchom -
qltsar
veterán
válasz jopont #12193 üzenetére
jobbat nem vennék egyenlőre, nem látom értelmét, szeptemberben jár le az előfizetésem vodánál, mondjuk májusban tudok náluk már készüléket cserélni...de nincs semmi értelmes.
majd ha lesz 4 magos huawei, vagy zte normális áron akkor lecserélemde így nem sok esélyt látok arra, hogy tudom folytatni a "fejlesztést".
így max annyit tudok tenni, hogy veszek egy külön akksi töltőt, már ha létezik ilyen..., és úgy használom a telefont, sd kártyáról visszarakom valahogy mentésem aztán megy ameddig megy...
de így is nagyon a jövőbe beszélek...holnap kiderül minden, az a baj, hogy micro usb aljzatot nem igazán egyszerű cserélni a telefonon, eléggé kétesélyes a dolog.
van esetleg valaki itt akinek van tapasztalata ilyenekkel? én is megoldom ha muszáj, de ha van esetleg elektroműszerész a fórumon, akkor szívesen fogadnám a tanácsait
ezt szervizben alaplapcserével szokták orvosolni, így egyszerűbb, és persze nem kell vele annyit foglalkozni és szenvedni viszont alaplapot nem találtam a készülékhez, úgyhogy ha folytatni akarom a ROM-olást, akkor forrasztás, ha nem akkor meg külső akksi töltő, ami megint sz*r megoldás mert addig meg mibe rakom majd a sim kártyám...
áhhh....a t*k*m televan az egésszel...
[ Szerkesztve ]
-
JázminCsenge
tag
válasz matepalfi #12192 üzenetére
Én találtam két custom ROM-ot.
Ha valakit érdekel, akkor be is linkelem, nem a 4PDA szerverén vannak tárolvca, hanem egy orosz fájlmegosztó szerverén. Abban is tudok segíteni, hogyan lehet onnan letölteni őket, ha kellene.
Gondoltam, valaki hozzáértő talán tudna velük mit kezdeni.
-
jopont
senior tag
válasz qltsar #12194 üzenetére
Azért ez elég szívás, hogy pont te jártál így és hogy a tulaj épp elérhetetlen. Hallod, ez ennél szarabbul nem is alakulhatna!
Egyenlőre úgy néz ki, itt más nem nagyon fog tudni készíteni tényleges főzetetAz Orosz romok meg nekem Magyar nyelv nélkül nem tetszenek. Igaz Angolul el lehet pötyögni rajta, de akkor sem az igazi. Nézegettem, hogy lehetne Magyar nyelvet bele szerkesztgetni, de nem bírtam egyről a kettőre jutni. Meg egyikbe sincs annyi hely, mint a tiedben.
[ Szerkesztve ]
-
dinin
tag
Hajjaj. Lefuttattam a minimal edition telepítőjét. A telefon újraindult, és most folyamatosan váltogatja egymást a sima android logo és a qlstar minimum edition logo. Hard resetet már nyomtam, semmi eredmény? Már meg is öltem volna?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- LG V30 - vezércsel
- Óvodások homokozója
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Új ADATA SSD-vel gyarapodott a PCI Express 4.0-s szegmens belépőszintje
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest