Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
maroskah
aktív tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy a Marina lite 5 van fent nekem és, hogy feltegyem az 5.1es verziót ahhoz az egészet újra kell tenni vagy csak egy patch és megmaradnak a cuccaim??
Xbox: norbimaros | battletag: norbimaros#2950
-
rolmillione
tag
válasz maroskah #12701 üzenetére
Az 5.1-es is töröl mindent.
2-3 hete feszt ROM csereberélek, minden alkalommal van dalvick ürítés és battery calibráció. Az első lemerítés mindíg úgy 30 órát is kibír nyomkodva telefonálva netezve. A következő lemerítés meg álltó helyben (net minden nélkül éjszaka, mikor hozzá se tudok nyúlni) 8-9 óra alatt lemerül. Ilyenkor mindíg elkeseredek és ROM-ot cserélek. Most legyek türelmesebb és a 4-5-dik töltés-merítési ciklusnál beáll egy normál 24 órás időtartamra a lemerülés? Ha igen ez miért van? Ha az akksi kibír fizikailag 30 órát, akkor máskor (szoftveres baromság miatt gondolom) miért csak 9 órát bír?
-
Nenősüljmeg!
tag
azt szeretném megtudni,hogy hogyan lehet opera mini elmentett jelszavakat és kedvenc oldalakat menteni. ha ugye esetleg új ROM kerül a telefonra ne vesszenek el.
[ Szerkesztve ]
-
maroskah
aktív tag
Sonyknál is úgy van, csak ott meg se kérdezi elsőre sem, legalábbis a bátyámnak nem kellett semmit sem nyomnia csak automatikusan rámegy! És be sem adja azt az idióta zöld Androidos figurát, aminek szerintem nem sok értelme van!
-
maroskah
aktív tag
üdv!
Felraktam a marina life 5.1es verzióját és a Market semmit nem tölt le, mert valami errort ír
valaki nem tudja mi lehet a gond??ezt írja: Error progressing purchase .
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
1.3-ban ez lett a végleges framework:
-
qltsar
veterán
válasz maroskah #12708 üzenetére
nem, én a keveredések és félreértések miatt maradok az image-es telepítésnél. (igazából ez csak nekem több macera... viszont így legalább nem tudjátok "elrontani" a ROM-ot azzal, hogy belenyúltok a zip-be, és beleraktok - kivesztek valamit amit nem kellene
@istvan47: egyenlőre ezt még nemtudom...nemtudom meddig lesz ma fent guyluk, szeretném a scriptes megoldást az enyémben is megcsinálni, viszont valamiért nem bootol be a telefon ha indítom a script-eket busybox-szal, pár perce elküldtem gulyuknak, hogy nézzen rá, mert a mi boot.img-ünk más mint az övék (miért is lenne csak egyfajta...(Alcatel )
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
beleraktam néhány scriptet a ROM-ba, és most bootol szépen, kíváncsi vagyok a quadrant-ra
akkor fogok pofára esni, ha azért bootol mert egyik sem megy
[ Szerkesztve ]
-
Cypher7
tag
Sziasztok!
Pont került a szoftverfrissítés végére, végül is az lett a vége, hogy felraktak egy Telenoros 2.3.4-as szoftvert és egy feloldó kóddal függetlenítették. Persze ez három hétbe telt amíg kiverték a nagy Alcatelből a kódot. Nem igazán ügyfél barátok, na mind1... Viszont most, hogy a telefon már használható nem Telenoros kártyával is, viszont mivel a mobilinternet beállításai különböznek a szolgálataiknál, ezért most nem érjük el ezt a szolgáltatást rajta. A kérésem az lenne, hogy hol lehet változtatni ezeket a beállításokat a telefonon? Vagy valahogy felismertetni vele?
Köszi!
Üdv!
[ Szerkesztve ]
''Ovatosan járj, és mindíg legyen veled egy tankhadosztály. Én ezt javaslom.''
-
qltsar
veterán
éééééééééééés működnek a scriptek, valamint ismét egy újabb tanulság:
a scripteket sem lehet úgy futtatni a telenoros ROM-on, ahogy gulyuk az övén oldotta meg...
yeah....
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Lehet tesztelni:
Fontosabb jellemzők:
- Root
- Magyar nyelv (Alcatelizált )
- Notification Power Menü
- init.d scriptek támogatása
- Még több build.prop tweak
- dalvik-cache a custpackra helyezve
- Egyedi OnDemand processzorskálázás a (remélhetőleg) nagyobb akkuteljesítmény érdeklében
- Billentyűfények kikapcsolva energiatakarékossági szempontból
- Rendszeralkalmazások frissítveTelepítés:
- Letöltöd a zip file-t
- Kicsomagolod egy tetszőleges helyre a becsomagolt mappával együtt
- Megbizonyosodsz, hogy a telefonod driverei megfelelően felvannak telepítve az általad használt operációs rendszerre
- Engedélyezed az USB Hibakeresést
- install.bat-tal indítod a telepítőt
- Sikeres telepítés után a készülék automatikusan újraindul, és pár perc múlva betölt a kész rendszerMINDEN FELHASZNÁLÓI ADAT TÖRLŐDIK A KÉSZÜLÉKRŐL!
A csengőhang probléma nálam nem áll fenn, remélem, hogy nálatok sem keverednek össze a dolgok.
Azt tapasztaltam, hogy néha bezavar a telefonnak az, ha az SD kártyán is van media mappa.
A csengőhangokat továbbra is OGG formátumban, az előzőekben említettek alapján a hozzáadott ID3Tag-gel ajánlatos használni./A készülékben okozott esetleges károkért felelősséget nem vállalok! /
[ Szerkesztve ]
-
lacix76
őstag
válasz Nenősüljmeg! #12732 üzenetére
A beállításokban be kell kapcsolni az opera link gombot,vagyis az egyfolytában be kell,hogy legyen kapcsolva igy ha újratelepíted csak bekapcsolod és megadod a felhasználóneved és a jelszavad és minden bejön ugyanúgy mint legutóbb.
Amúgy beregisztráltál már az opera honlapján?
Kiadták az opera mini 7-et is ami nem csak 9 gyorsindítót képes menteni hanem jóval többet. -
Nenősüljmeg!
tag
köszi a válaszokat.
-
qltsar
veterán
válasz jopont #12731 üzenetére
ohhh...na nem csak az maradt...csak azt nem értem, hogy miért, ugyanis az egész le lett fordítva...
persze amikor teszteltem nem volt semmi értesítés amit lehetett volna törölni...
<string name="app_label">Állapotsáv</string>
<string name="status_bar_clear_all_button">Törlés</string>
<string name="status_bar_no_notifications_title">Nincsenek értesítések</string>
<string name="status_bar_ongoing_events_title">Folyamatban</string>
<string name="status_bar_latest_events_title">Értesítések</string> -
///Krisz\\\
senior tag
Nálatok is brillírozik a Play?
Ma lefrissítettem a telót és hát ugye frissíteném az alkalmazásokat Play-ből, erre mit látok, a saját alkalmazásaimban nincsenek benne a gyárilag telepített programok, hanem csak azok vannak ott amiket én raktam föl a Play-ből. Mondom no problem, majd megkeresem azt a pár programot kézzel, meg is találom viszont nem engedi frissíteni és kidob egy üzenetet:
"Hiba
Rendelése folyamatban van, a tétel néhány percen belül elérhető lesz."
és csak OK-ra lehet nyomni, majd kiírja, hogy Letöltés megkezdése... és ezt bámulom már mióta.
WTF?![ Szerkesztve ]
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
qltsar
veterán
Változtatások:
- Notification bar magyar feliratok fixálva
Telepítése a megszokott módon ClockworkMod Recoveryből történik.
[ Szerkesztve ]
-
sonaj888
tag
Egy észrevétel: A telefonkönyvben hiába jelölöm be a csillagot, nem teszi a kedvencek közé.
-
qltsar
veterán
válasz sonaj888 #12743 üzenetére
várjuk meg a többieket, hogy megpróbálják, viszont nem nyúltam hozzá az apk-jához a telefonkönyvnek, úgyhogy azzal nem kellene, hogy baj legyen.
névjegyzék a SIM-ről, vagy a gmail-ről lett szinkronizálva? nekem gmail-ről, és tudok a kedvencekhez adni, bár bevallom őszintén, a gyári tárcsázót/telefonkönyvet soha nem használtam még, mindig go dialer ex-et használok ha van rá mód.
[ Szerkesztve ]
-
sonaj888
tag
A patch müködik.Köszönöm.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest