Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
válasz jopont #12193 üzenetére
jobbat nem vennék egyenlőre, nem látom értelmét, szeptemberben jár le az előfizetésem vodánál, mondjuk májusban tudok náluk már készüléket cserélni...de nincs semmi értelmes.
majd ha lesz 4 magos huawei, vagy zte normális áron akkor lecserélemde így nem sok esélyt látok arra, hogy tudom folytatni a "fejlesztést".
így max annyit tudok tenni, hogy veszek egy külön akksi töltőt, már ha létezik ilyen..., és úgy használom a telefont, sd kártyáról visszarakom valahogy mentésem aztán megy ameddig megy...
de így is nagyon a jövőbe beszélek...holnap kiderül minden, az a baj, hogy micro usb aljzatot nem igazán egyszerű cserélni a telefonon, eléggé kétesélyes a dolog.
van esetleg valaki itt akinek van tapasztalata ilyenekkel? én is megoldom ha muszáj, de ha van esetleg elektroműszerész a fórumon, akkor szívesen fogadnám a tanácsait
ezt szervizben alaplapcserével szokták orvosolni, így egyszerűbb, és persze nem kell vele annyit foglalkozni és szenvedni viszont alaplapot nem találtam a készülékhez, úgyhogy ha folytatni akarom a ROM-olást, akkor forrasztás, ha nem akkor meg külső akksi töltő, ami megint sz*r megoldás mert addig meg mibe rakom majd a sim kártyám...
áhhh....a t*k*m televan az egésszel...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon Fire TV stick/box
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- DIGI kábel TV
- REpont és hulladékgazdálkodás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest