Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fcbarca
őstag
qltsar féle minimal romra van 1.2 patch?
-
lacix76
őstag
Az 1.2-es patch nem teljesen jó.És minimal romra nem ajánlott felrakni az orosz értesítési sávot.
[ Szerkesztve ]
-
jopont
senior tag
Ajánlom figyelmetekbe a SwitchPro wwidgetet. Régóta használom, ez egy kapcsolgatós widget, de most jöttem rá, hogy van rajta reboot funkció is, melybe lehet választani a reboot, recovery és bootloader funkciók között.
Amúgy nekem az 1.2-vel sem volt jó a ML-es értesítés sáv.
[ Szerkesztve ]
-
handrash
őstag
válasz 0xmilan #11950 üzenetére
Egészen pontosan csak a státusz bar néhány felirata magyarodott, illetve nekem megjelent egy fényerő szabályzó csúszka is. Power menű is maradt a régi.
Aki tőlem kapta meg az eredetit az ugyanott megtalálja ezt is "2" néven!
[ Szerkesztve ]
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
Aucor
senior tag
Nekem marina lite 5 nem nagyon bejövős... Oké lenne, ha nem "szaggatna" rajta a hang... Poweramp+DSP manager... Ugyanez alap zenelejátszóval is, DSP manager nélkül is...
-
lacix76
őstag
Amúgy teljesen mindegy ha a marina litet rakja fel akinek nem jön össze a buherálás (ahogy nekem sem mert béna vagyok) mert ahhoz sem kell sok angol tudás.
-
callmeakos
veterán
Szevasztok!
Ismét gondom akadt a telefonnal. Pontosabban mindig problémám van vele. A multkori után, miután nem tudtam telefont sehogy frissíteni, sikerült legyalulnom az egész cuccot úgy, amilyen állapotban kijött a gyárból. (Alap 2.2.2es Android ilyesmi) És így próbáltam frissíteni a telefont. A frissítés során már a 2.2.2Update3at el is felejtette és egyből az Update4re (azaz a 2.3-ra talált rá) Rányomtam hogy letöltés. le is töltötté és rányomtam hogy telepítés. Nem hazudok. 12 órán át hagytam hogy tegye a dolgát, de már megint csődöt mondott. Ugyanaz a hiba mint multkor. Azaz beáll erre a képernyőre és kész.És természetesen az Upgrade programmal sem sikerült a procedúra. Lassan azon gondolkozom hogy beviszem a telenorba, mert ez így már nagyon nem stimmel......
Vagy esetleg nektek van ötletetek???
Várom a válaszokat.
Köszönettel:
noxAll→M8
-
lacix76
őstag
Nekem akkor csinálta ezt mikor recoveryből akartam felrakni az orosz értesítési sávot.
Ha az aksit kiveszed meg visszarakod akkor sem jön be?
Az 1.9.0-ás upgradeval próbáltad már frissíteni?Kegyetlenül jó idő van felénk pólóba lehet biciklizni
[ Szerkesztve ]
-
lacix76
őstag
válasz callmeakos #11961 üzenetére
Akkor 2.3-ra egyáltalán nem is tudtad frissíteni?
Mert ha igen akkor fel lehet rá rakni kikapcsolt állapotban is rendszert. -
lacix76
őstag
válasz callmeakos #11963 üzenetére
Akkor viszont a minimal romot vagy a narina litet kikapcsolt állapotban is fel lehet telepiteni.
-
lacix76
őstag
válasz callmeakos #11965 üzenetére
Ha szoftveres baja van akkor úgy tudom ugrik a garancia.
-
Aucor
senior tag
válasz callmeakos #11965 üzenetére
Ha teneked nem volt felrakva recovery, s rootolva se volt a telód, se custom rom akkor sztem vidd be telenorhoz... Ha bármelyik megvolt, akkor rakd fel vmelyik 2.3-as custom rom-ot hátha...
-
callmeakos
veterán
válasz lacix76 #11966 üzenetére
Nem tudom mennyire lehet ez szoftveres hiba. Csak ezzel a 2.3al van baja. A multkori 2.2.2Update3 frissítés simán felment rá... Mindegy.
Megnéztem ezt a Marina Lite-ot. Eléggé tetszik. Esetleg egy linket és egy telepíési útmutatót kaphatok?(#11967) xAlten
Semmi costum cucc nem volt rajta. Teljesen szűz volt e tekintetben...[ Szerkesztve ]
All→M8
-
Aucor
senior tag
válasz callmeakos #11968 üzenetére
Akkor szerintem jobban jársz, ha beviszed a telenorhoz, mert ha nem sikerül rátenni a custom romot, attól még egy része ott lesz, azt meg észreveszik szervízben, s ugrott a gari. Még az is lehet, hogy kapsz egy újat...
Az is igaz amit (#11970) jopont ír, mert ha még nem sikerült a bootloadert felülírnia a frissítésnek, akkor tégla... Ellenben ha sikerült neki (Erre nagyon kicsi az esély!!!), akkor éppen felmenne a Marina, de így, ebben az esetben akkor jársz a legjobban, ha beviszed a telenorhoz...[ Szerkesztve ]
-
jopont
senior tag
Ne nézd meg. Mert jelenleg még akkor 2.2 van neked rajta és kinyírod a telefont.
-
lacix76
őstag
A kereső kidobja.
jopont:Ezért írtam ,hogy ugrik a garancia.
[ Szerkesztve ]
-
gpek
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, van nálam most egy ilyen Telenoros telefon. Reggel le lett véve a töltőről azóta tégla. Annyit nyösszen hogyha kiveszem az aksit majd visszarakom a rezgő motor egy felet fordul, PN gombra, se kép sehang. Semmilyen boot menübe nem hajlandó belépni (hangerőfel+keres+ON). Nekem Defym van elég sok romot pakoltam fel rá. De ezzel most megakadtam. Van ötlete vkinek, PC program esetleg? Köszi előre is, és bocs hogy idepofátlankodom....Ja a ROM gyári, nincs rootolva
[ Szerkesztve ]
Gpek
-
handrash
őstag
Semmi gond,de a guruk, szabadságon vannak...
Ha jól tudom,akkor ha a home gombot lenyomva tartva rádugod a PC -re akkor fel tudod telepíteni kézzel a driverét. Utána akkor már consol módban el lehet érni. A drivert pedig a gyári telepítőszoftver( OTU) mappájából tudod kézzel betallózni.Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
addikt
-
addikt
Az jó ha világítanak, akkor flashelheted fel a cwm recovery-t, onnan meg a stock ROM-ot.
-
gpek
tag
válasz 0xmilan #11989 üzenetére
Hát az Android sdk-t nem bírja telepíteni a PC mert amit keres a google-nál az nincs
https://dl-ssl.google.com/android/repository/addons_list.xmlGpek
-
gpek
tag
Azt írja < waiting for device > szal valami nem gut a flashmodban
Gpek
-
zedok
őstag
Okés, megpróbáltál HR - hard resetet csinálni a telón?
Bekapcsoló gomb + hangerő FEL hosszan nyomva reagál rá valamit? a fel gombot a rezgés után még 3-4-5 secig kell nyomva tartani.
Win7 64 bitem van és felment rá az Android SDK. Másrészt NE, ismétlem NE rakj rá még custom romot ugyanis mint a Zte Blade esetében itt is Gen1(2.2) - Gen2(2.3) van sajnos, így bootloopot okozna ha felraknál egyet, márha elindul a telefonod egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest