Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Fefe66

tag

válasz hawkfoto #1189 üzenetére

Üdv
    Hát egy hét használat után csalódás a telcsi de véleményem szerint inkább az android kavar be az én élményindexembe :((( . Az a helyzet hogy korán örültem a 1187 hozzászólásom szerint felraktam a Go Contacts Ex progit hogy beállítsam névjegyenként a csengőhangot és a képet + az alapcsengőhangot azokhoz amihez nincs külön beállítás .Hát egyheti próbálkozás után katasztrofális ezek kezelése hol eltűnnek a képek később valami oknál fogva visszajönnek ,a csengőhang egyik névjegynél szól a külön beállított a másiknál nem
    helyette az alaphang szól és nem tudok rájönni mi alapján válogat a progi vagy a teló .
    Gondoltam összeakad az alap névjegy kezelővel amibe szintén megtaláltam a személyenkénti csengőhang beállítási lehetőséget ezért Go Contacts Ex -t töröltem és az alap progiban beállítottam külön csengőhangokat csak hát az az istennek se akarja megszólaltatni a külön hangokat csak az alapot .Az idegeim lassan odalesznek :W úgyhogy valami gyors segítség kellene mert kalapács alá kerül a kicsike és ezt szó szerint értem . Kellene megoldás olyan ami ki lett próbálva kétkártyás telón vagy progi vagy valami trükkös megoldás .Véleményem szerint az android kétkártyás telón egy katasztrófa,mert azok kezeléséért ő felel tudtommal.Cáfoljatok meg ha nem így van :F

Új hozzászólás Aktív témák