- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fefe66
tag
válasz
hawkfoto #1189 üzenetére
Üdv
Hát egy hét használat után csalódás a telcsi de véleményem szerint inkább az android kavar be az én élményindexembe. Az a helyzet hogy korán örültem a 1187 hozzászólásom szerint felraktam a Go Contacts Ex progit hogy beállítsam névjegyenként a csengőhangot és a képet + az alapcsengőhangot azokhoz amihez nincs külön beállítás .Hát egyheti próbálkozás után katasztrofális ezek kezelése hol eltűnnek a képek később valami oknál fogva visszajönnek ,a csengőhang egyik névjegynél szól a külön beállított a másiknál nem
helyette az alaphang szól és nem tudok rájönni mi alapján válogat a progi vagy a teló .
Gondoltam összeakad az alap névjegy kezelővel amibe szintén megtaláltam a személyenkénti csengőhang beállítási lehetőséget ezért Go Contacts Ex -t töröltem és az alap progiban beállítottam külön csengőhangokat csak hát az az istennek se akarja megszólaltatni a külön hangokat csak az alapot .Az idegeim lassan odalesznekúgyhogy valami gyors segítség kellene mert kalapács alá kerül a kicsike és ezt szó szerint értem . Kellene megoldás olyan ami ki lett próbálva kétkártyás telón vagy progi vagy valami trükkös megoldás .Véleményem szerint az android kétkártyás telón egy katasztrófa,mert azok kezeléséért ő felel tudtommal.Cáfoljatok meg ha nem így van
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Autós topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- EAFC 25
- Medence topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest