Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Hoppá, elbeszélünk egymás mellett. Egy telefon számomra két módon jó:
1, specre. Ott a leírás, mi van benne, ki lehet próbálni stb.
2, megbízhatóság. Mikor megy tönkre, mennyit kell babusgatni (restartolgatni), egyáltalán hogy működik az évek alatt.Nos, én a második pontról beszéltem. Az első az ízlés kérdése, a második már nem lehet az.
-
janeszgol
félisten
válasz
Lincoln6echo
üzenetére
Én csípem az Alcatelt. Tartósabbak a telóik, mint az átlag. Ugye van az a minőség, ami a specifikációban van (és amit látsz bekapcsolásnál), meg van az a minőség, ami évek múltán derül ki (szoftver, élettartam).
Utóbbiban nálam jelesre vizsgázott az Alcatel, az előbbi pedig tervezhető (vagy megveszed vagy nem, de ismered, mit kapsz).
Sok Vodafone Smart terméket az Alcatel adott.Azt tudom, hogy anno az OT-995, Pop S9 bajos volt.
-
janeszgol
félisten
válasz
kalmanahos
üzenetére
Vagy aki ismeri a márkát, és tudja mit várhat tőle. Bár a cikkben szereplőt nem venném meg, csak ha nem lenne jobb, és olcsón kéne valami.
-
janeszgol
félisten
A Honor 8a pariban lehet vele. Amúgy nem rossz, nekem a képek is tetszenek (hozzák a létminimumot), a videó az tré. A kijelzőért jár a piros!
Tetszenek azona panelek, amiket az Alcatel használ. Sokkal jobb minőségűek, mint bármelyik IPS-es LG.
A Nokia 3.2 az természetesen kuka ezek fényében. A Galaxy A10 csak a memórián bukik el. Ha alkot valamit a gyártó, hogy kényelmesebb legyen a napi használata, akkor ajánlott is lehetne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmgyűjtés
- LEGO klub
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Windows 11
- További aktív témák...
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4042
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest