Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

csontfox csendes tag Érdemes felrakni a 18.8.1-et vagy maradjak a 18.5.1-nél? 
 ROG-STRIX-RX560-O4G-GAMING
- 

válasz  MasterMark

üzenetére MasterMark

üzenetéreIgen, 18.5.1-re írja, de akkor nem értem miért nem a 18.8.1-nek írja a támogatott listáját, miközben az a legújabb driver ott. 
 Sőt már azt sem értem a 18.8.1 (optional) alatt miért a 18.5.1-et hozza, miközben a 18.7.1 volt az utolsó whql elvileg.
 Na de mindegy is, a lényeg, hogy megy szépen a Ravennel is a 18.8.1 elvileg. (#30) MasterMark: akkor a régi apu-k is pipa  
- 

válasz  MasterMark

üzenetére MasterMark

üzenetéreHol írja az APU-kat is kompatibilisnek? Csak hogy legközelebb ne keltsem feleslegesen a hangulatot. 18.7.1 dokumentáció: [link] 
 itt írja, hogy:
 "AMD Ryzen™ Desktop Processors with Radeon™ Vega Graphics Compatibility
 Ryzen Desktop Processors with Radeon Vega Graphics are only supported by AMD Radeon Software Adrenalin Edition on Windows® 10 64-bit."
 és
 "AMD APU Product Family Compatibility
 AMD APU products are only supported by AMD Radeon Software Adrenalin Edition on Windows® 7 (32 & 64-bit) and Windows® 10 (32 & 64-bit)."18.8.1 dokumentáció: [link] 
 ennél nem látok hasonlót, csak desktop és mobility Radeonokat, lehet rossz helyen nézem?
- 

rumkola nagyúr válasz  BenceShearer

üzenetére BenceShearer

üzenetéreIgen, nálam is akkor jön elő a hiba....  
- 

Hawk1979 őstag válasz  BenceShearer

üzenetére BenceShearer

üzenetéreNem vicc, de figyeld a hűtőgéped nem akkor kapcsol ki vagy be? Nekem akkor csinálja. 
- 

miqlas őstag válasz  BenceShearer

üzenetére BenceShearer

üzenetéreSimán tönkremehet! Pár hónapja a sógor fiának a gépén a soha nem bolygatott d-sub kábel ment tönkre! Egy windows frissítés után nem volt kép! Azt hittük, hogy driver probléma, vagy csak simán elqrt valamit a M$! Rádugtunk egy másik monitort, persze az DVI-os volt, azzal volt kép, D-SUB-ossal meg nem. A végén csak, hogy nyugodtan aludjak, elõkotortam egy másik D-SUB kábelt, és láss csodát! 
- 

Abu85 HÁZIGAZDA Itt az van az AMD-nél, hogy ők a támogatást tesztelésre szabják meg. De ettől például a Windows 7 meghajtó még tökéletesen telepíthető Windows 8/8.1-re, mert a szükséges modulok megvannak benne, csak nem végzik el ezeken az OS-eken a tesztelést. Ugyanez a helyzet az APU-k esetében is. Nem a Windows 8/8.1 és az APU-k támogatása a drága, mert kódszinten gyakorlatilag nincs különbség. A költséges tényező a tesztelés, ami azért gáz, mert el kell végezni, miközben az esetek nagyon nagy részében nem is tár fel hibát. 
- 

BenceShearer aktív tag válasz  turistakolbi

üzenetére turistakolbi

üzenetéreEz a kábel van nekem 8 éve, de kb 1 hónapja produkálja a hibát. 
 Azért gondolom hogy sw hiba, vagy esetleg maga a kártya romlott el.
 Megnézem hátha a csatlakozónál a dugó nem jól áll a helyén.
- 

turistakolbi aktív tag válasz  BenceShearer

üzenetére BenceShearer

üzenetéreA HDMI kábel szigetelése gyenge. valószínűleg 500 forintos HDMI kábelt vettél. ugyan ez a probléma volt már pár ismerősömnél. 
 elvész a jel.
- 

Habugi addikt Az aktuális új csuda-driver plusz.. ..az első post illetve a rákövetkező ~10db szép képet alkotnak, egyben van az egész, még keretet is kapott!  
- 

miqlas őstag Nekem az A10 7850K-hoz az Adrenalin Edition 18.8.1 ajánlja az AMD oldala! 
- 

Akkor ez APU-khoz nem is megy fel úgy látom, csak diszkrét kártyákhoz. 
- 

Nimda addikt Hazavágta az egész rendszert. Kiírta, hogy van elérhető frissítés, telepítés újraindítás után viszont nem talált eszközillesztőt, konkrétan 0 driver volt a gépen. 2x is próbáltam. Ment vissza a régi. 
- 

Raysen623 veterán válasz  BenceShearer

üzenetére BenceShearer

üzenetéreHasonlo, de nekem addig tart amig ujra ki-be dugom a kabelt. Es eleg surun csinalja normal hasznalat, film es jatek alatt is. Hang az maradt az esetek tobbsegeben. 
- 

Raysen623 veterán Valaki legyen kedves mondja mar meg megszunik e a HDMI csatlakozas eseten jelentkezo zold vagy fekete kepernyo mint jelenseg. 
- 

OkosTibi csendes tag Felraktam gép újraindítás után a videó lejátszás böngészőben meghalt 3x kaptam miatta kék halált win 10-en( hiba kód a videokártyára mutatott.) leszedtem előzővel semmi baj. 260 as vacakkal. 
 Mindegy remélem kövi haviban ezt javítják bár gondolom azért ritka est ez.
- 

#25068288 törölt tag  
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Okos Otthon / Smart Home
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Affinity Designer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Egymilliárd dollárt pumpál az NVIDIA a Nokiába
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Eladó AMD RX 580 8GB Videokártya
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 Ti EAGLE 12GB - Garancia - Wellness done
- GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB
- ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Na, itt a PH-n még a sokat látott veterán PC-sek is tanulhatnak új dolgokat...
 Na, itt a PH-n még a sokat látott veterán PC-sek is tanulhatnak új dolgokat... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)