- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Windows 11 24H2
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tal-garius
aktív tag
válasz norbert1998 #38 üzenetére
Fel kell vásárolni az occo kinai céget, majd Mákostészta néven eladni 3x annyiért és még a buszokon is reklámozni.
Amúgy, hogy ne legyen off, volt nekem is K518, de rohadtul szoritott. Hangja elég dinamikus, erős mély, néhol kis tér és brummogás. Árát jócskán megéri. Talán a vezetéke gagyi, hamar összetekeredett... azért egy K550 ég és föld. -
tal-garius
aktív tag
válasz norbert1998 #36 üzenetére
Elmenne az idő másra. Nem hiszem, hogy valaki órákat gubbasztana fölöttük, míg a többiek esetleg piálnak, beszélgetnek stb. Múltkor voltam a fehérvári MM-ben, hogy majd írok pár fejesről. Nos, semmi érdemleges sincs kirakva Így nem is teszteltem semmit se.
Egy K551et szeretnék kölcsönbe valakitől a környéken (ha találok) és akkor kibővíthetném ezt az írást. Bár Dunaújváros és környékén találni olyat... -
tal-garius
aktív tag
válasz norbert1998 #32 üzenetére
Ha kapok 100 fejhallgatót 20milláig simán letesztelném őket
-
tal-garius
aktív tag
Én is hasonlót olvastam máshol is. Mérések is különböznek. Viszont 30ért ha még van k551es nagyon jó vétel, max kábel hosszabbítót használ vele akinek rövid. Majd egy fejes találkozón kellene összevetni a kettőt. Akár a cikket is bővíthetném vele, máshol még úgy se láttam.
-
tal-garius
aktív tag
K550-en vastagabb, van csavaros csatlakozója, K551-nek van hangerőszabályzója, de vékonyabb és rövidebb.
K450-et én is használtam egy ideig itthon, kábel csere után simán ajánlható lenne. Gyáriakkal rövid (pl ha gépből szeretnéd közvetlen csatlakoztatni és a földön van, esélytelen) De akkor már egy K551-et vegyél 30 ezerért, ha még lehet kapni, meg egy jack hosszabbítót.
...vagy a Takstar-ok valamelyikét.
-
tal-garius
aktív tag
Igen ez jó. Szivacsot pillanat ragasztóval vissza rakni? Ha elhagytad az más.
Nekem egy tépőzáras szivacsos műbőr kellene a K550re hosszában a fenti részre. Olyasmi mint ami bringákhoz van a vázra, ahol a lánc hozzá ütődhet. Csak az keskeny sajna. Picit ez a gyári megoldás vékony és nyom egy idő után. Lehetne olyan vastag mint a K450en. Vagy ha esetleg valakinek lenne ötlete rá.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Synology NAS
- Villanyszerelés
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...