Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
Én úgy vagyok mostanában a telefonokkal,hogy elegem van belőlük.
Egy időben félévente évente cseréltem,de mostanában csak telefonálásra ,navigációra és fényképezésre használnám. De nem tudom, mert a max 40-50 ezres telefonokra is köröket ver egy régi Nokiám.Gondolhatnának rám is mint célközönségre. Van már minden a telefonokban,én egy közepes tudású,de fényképezésre használható telefont szeretnék.
-
sing1ep1ayer
őstag
Nem afelől érdeklődtem, hogy kivel fekszel le. Ellenben igen jó állapotú készülékeket is lehet kapni az aprón olcsó pénzért, akár garanciával, amennyiben ez szempont.
Én nemrég például egy Nokia 7110-et vettem nagyon szép állapotban és az a telefon 16 éve jelent meg. Ha találtam belőle pöpec darabot, akkor androidos mobilokból is akad vállalható; vagy hogy a te képi világoddal éljek: dugható.Egyébként pedig - ez csak egy magánvélemény - ha elégedett vagy a szerzeményeddel, akkor kár bepöccenned mások kommentjein (most nem a nekem adott válaszodról beszélek). Én a helyedben magasról ejtenék rá, ki mit gondol. A lényeg, hogy neked megfelel. Nemde? Akkor meg nyugi!
-
blueMerle
veterán
4. 20.000,- Ft-ért, ha valaki tud nekem szerezni egy Xperia Z3 naggggyon okos telefont, akkor privátba üzenjen. Aki nem tud, az ne hasonlítson egy rézkarikát egy Tiffany gyémántgyűrűhöz, és ne is írjon.
Te a végletek embere vagy? Vagy a legrosszabb vagy a legjobb? Arany középút?
Hm?
Persze, ha ez neked megfelel akkor öröm-bódottá'
Új hozzászólás Aktív témák
lo Annak ajánlom, ki most vesz először okostelefont vagy androidos telefont és fontos számára az ár/érték arány.
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest