Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oalex
senior tag
válasz
Viktor26
üzenetére
Igen, elötte telefonálnak (a kapot levél szerint), úgy hogy ez teljesen korrekt a szállító részéröl.
Így már nem agodom, hoogy mivan ha nem vagyok itthon.Csak azokat sajnálom, akik valmi cég névre vették és oda adták elszámolásra a számlát, de szerintem ha olyan kapcsolatban vannak a céggel, hogy elszámolható számlát nyujtanak, akkor simán kérhetnek időben másolatott rolla.
-
Kobe
veterán
válasz
Viktor26
üzenetére
annyira valószínűek, amennyit az ügyfélszolgálatos elárult. Nem ültem ott mellette egy poligráffal és egy valószínűségszámítás alapjai könyvvel. Azt mondta, amit: szeptember eleje, ez az első 2 hetet jelenti, de szeretnék már az elsőn kidobni, ennyi, minden további tartalom belevétele csak spekuláció
-
Kobe
veterán
válasz
Viktor26
üzenetére
a pannonra ne számíts, hogy élen jár a készülékek behozatalában. Nálunk mindig náluk kerül legkésőbb be a kínálatba, azért a 2 cég mint nem cska lokális szolgáltató, hanem európai szintű, simán prioritást élvez és elsőként "csapnak" le a jó cuccokra
elsőként nem náluk érdeklődnék, az fix

-
Zolesz007
őstag
válasz
Viktor26
üzenetére
Komolyan mondom kár felhívni bármilyen ügyfélszolgálatot! Ott ül egy kellemes hangú hölgy akinek általában fingja sincs arról mifolyik a cégnél (általánosságban kábeltv, net, mobil, akárki) de a technikához meg aztán főleg nem ért! (Már úgy telefonálok be ha pl elmegy a net, hogy ég minden lámpa kapcsoljon egy szervizest!)
Szóval az én tapasztalatom, hogy mondanak valamit de nem tudnak semmit! Aki meg tudja a dolgokat, az nem ül ott éjjel nappal a telefonnál várva a kedves ügyfelek hívását! Sajnos!

-
Kobe
veterán
válasz
Viktor26
üzenetére
sztem az iGo csak a T-s ekre igaz. De mondjuk kicsit idegesítő, hogy hétfőn megjön a teló, mindenki elrohan megvenni mert állítólag minden darab játszik, ebbe a mindenkibe beleértem a bizonytalanokat is akik mondjuk 2 v több darab között hezitálnak, s a nyeremény miatt választják az omniát, mert így kecsegtetőbb, erre kedden közlik velük, bocs csak a tőlünk rendelt független jáccik....megnézném pár ember fejét ilyenkor

-
Kobe
veterán
én bízom benne hogy a 26-a a honlap, és a telefon startja is, mind szolgáltatóknál mind függetlenül kapható formában egyaránt. Bár tényleg lehettek volna 3-4 szóval közlékenyebbek a sajtósok, miszerint pontosan mely mobilok vesznek részt a játékban. Csak nehogy az legyen a vége h T nél akik veszik azoknak ajándék igo, ezért nehogy ne nevezhessenek ebben az akcióban
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Így már nem agodom, hoogy mivan ha nem vagyok itthon.

Több értelme lett volna úgy a "játéknak" ha debütál is a teló.

Erre még nyilván rátesz bőven ez az akció is...