Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Két éve nem jártam kint, nem tudom most mi a trendi, de anno egy 100 fős játékon mindig akadt 2-3 olyan ember aki nem hordott maszkot mert nem szereti. Gyanítom még mindig vannak ilyenek hacsak a MASZ-ba nem került bele a maszk kötelező viselete (régen csak ajánlott volt). Akinek két fogát vitte el egy BB az valahogy úgy nézett ki, mint a felső sorban jobbról a második. Egy ilyennek a rendbe rakása több százezer forint. Az egyik haverom meg sokszor levette a maszkot mikor megunta, hogy bepárásítja a szemüvegét (pl: egy kiadósabb futás utáni lihegésben), egyszer pont ilyenkor kapott egy találatot az egyik fogára. Csak egy nagyon apró darab tört le, alig látható, de annyira irritálta a nyelvét, hogy elment megcsináltatni ami 70 ezerbe került. Van aki csak ebből tanul.
-
Atke
senior tag
igazad van, mehet az ember edzőcipőben, meg lila melegítőben is... A tárból meg elég amit adnak, mert elfér benne 300 bb. Így akkor meg sok a 80 mert kell egy kínai aeg, 30K, meg a védőszemüveg 3K.
Ez így a minimum... De döntsd már el akkor hogy miről beszélsz.
Amúgy senki nem beszélt minimumról rajtad kívülKINKY_007
"Érdemes megvenni a cuccokat, mert utána már filléres a fenntartása, de a kezdés körülbelül 80e (a védőfelszerelés, rádió, fegyver, aksitöltő)" -
Atke
senior tag
az én fegyverem (CA M15A4 R ) 110K volt töltő+nagyaksi 9K félévig használtam 390 körül lőtt.
Sima woodland BDU öltöny újonnan 15K, bakancs 12K tak mellény 10K, Ess Profile NVG 12K 2 lencsével használtan (ezzel nem akartam játszani) és akkor a többi a PASGT sisak,rá a huzat, +tárak,szíj ,térdvédő stb... Szerintem nem b@szt@k át, csak úgy okoskodsz hogy nem tudod mim volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest