Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Kakasketrec rácsot én sem használnék, de ahogy a többiek is mondták: Például a Sensei alsó része teljesen jó, de eBay-ről rendelhető sokféle, akár szellősebb kivitel is, a lényeg, hogy ne tudjon átbújni rajta a BB. Vagy egy elég szellős kendő több rétegben. Én utóbbit használtam évekig, többször megesett, hogy közelről locsoltak arcon, de sosem esett bajom.
-
b0bcat
addikt
Megismétlem: van olyan szituáció, amikor nem tudsz nem fejre célozni, mert csak az látszik ki a fedezék mögül. (A fedezéket ugyebár hiába lövöd, ha pedig nincs más célpont, akkor akár le is sétálhatsz a pályáról...) Én 6 éve játszom, és a szemüveg + maszk kombóra esküszöm. Sok lehetséges csúnya sérüléstől megvédett már.
U.i.: Ahogyan mások is írták már, fejre és/vagy közelről leadott lövés véletlenül is érheti a játékost, például amikor az ellenfél megijed egy adott szituációban (ami nem csak kezdőkkel fordulhat elő).
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
KINKY_007
aktív tag
Maszk a legrosszabb, párásodik, nem jó a kilátás, szinte csak CQB-ben viselik, de inkább . Egy fejet azért nem olyan könnyű eltalálni, meg azért észre is vehető, ha lőnek rád.
Aki rutinosabb közelről már lő, hanem dobat, ezért érdemes megnézni kivel játszik az ember.
400 fps már nem olyan veszélyes, sniperrel pedig nem 1 m-ról kapod a találatot. Nekem a legdurvább sérülésem egy kicsit vérző ujj volt-nem volt rajtam kesztyű (nyár), mert közelről kaptam egy "tuning" fegyverrel a körmön mellé.A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TCL LCD és LED TV-k
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sony VAIO notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- EA Sports WRC '23