- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bloezmijk
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #88 üzenetére
ja, meg még annyit fűznék hozzá a dolgokhoz, hogy elég sok átlag/hobbi/középkorú/öreg, stb. usernek telepítettem már wines gépeket. update-tel, tűzfallal, vírus scannerrel, stb. user-konform módon konfigurálva, elég nagy biztonsággal. miért van az h átlagban félévente hívnak h gond van a géppel mert vmi miatt szaraxszik? miért kerül ez az egész faszság nekik újra és újra pénzbe?
-
bloezmijk
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #88 üzenetére
nem hiszem h süket duma lenne, én csak azt írtam h Marketing Úr az úr, nem egy adott rendszer használhatósága/teljesítménye, stb...
ha már itt tartunk, fafej faterom rám akarta fogni, h eltüntettem az ikonjait az asztalról, holott a win xp csak áthelyezte a ritkán használt ikonok vagy mi mappába. -
bloezmijk
csendes tag
dettó a szitu, nekem is hasonló a történet. igazából -amíg nem kellett a meló miatt- a win háttere iránt nem is érdeklődtem, mert egy nagy gebasznak tűnt az egész. aztán miután kényszerűségből megismerkedtem a linux felépítésével, azután kezdtem el véggigondolni a wines világot. rájöttem, h persze, valahogy működik meg minden, de a struktúrája miatt valszeg hosszú távon nem lesz igazán életképes. szóval az a véleményem, h ha nem lenne ez a marketing nevű tudomány meg a kartell nevű piacszerzési mód, akkor már rég nem ez lenne az arány az operációs rendszerek piacán.
sztem ha anyámnak holnap feltennék egy xubuntu-t meg egy windows-t, valszeg semmi különbséget nem találna a kettő között, miután megmutattam neki h mi honnan érhető el. max a windowssal 2 óra böngészés alatt beszopna egy csomó vírust/malware-t/trójait.
ráadásul azt sem kéne elfelejteni, h egy modern linux rendszeren a repo-ból való telepítés nagyságrendekkel egyszerűbb egy átlag usernek, mint az átlagos windows alatti telepítések.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DOOM - The Dark Ages
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest