Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
RTMF
Ezt nem ismertem, de nagyon jó 
Te is tudod, hogy az emberek borzasztóan lusták. Ha nem kell végigböngészni a használatit, mert valaki megmondja, hogy mit kell csinálni, akkor inkább kérdeznek. Sajnos ez van. Én az ilyen lusta embereknek köszönhetem azt, hogy ennyit tudok az Androidról, mert bár azzal kezdtem, hogy elolvastam az elolvasnivalókat és keresgéltem a neten, nem mindent jegyeztem meg, amit csak egyszer kell megcsinálni, de miután sokan kérdezték, és nem kaptak rá választ, megint megnéztem, és megint... Így szép lassan fejből tudok mindent, ami kellhet. A szakkifejezéseket nem tanultam be, de tudom, hogy mi mire jó, mit hogyan kell csinálni, beállítani stb.
A saját telefonom (ez pár nappal ezelőtt volt igaz, azóta már másik ketyere van) topikjába már régóta nem írok, sőt be sem néztem, mert akinek itt nem a legújabb főzött rom van a telefonján, azt nem is veszik emberszámba, én pedig a gyári szoftot használom, és nem is fogok mást, amíg az megfelel.
Nagyon jó, amit írtál, és sajnos igaz is. Elég szomorúnak tartom, de ez van. Lassan már nehéz lesz olyan topikot találni, amit tényleg érdemes figyelemmel követni, mert tanulni lehet belőle anélkül, hogy kénytelen lenne az ember végigolvasni a marakodásokat.

-
aggleány
addikt
Köszönöm, hogy leírtad, hogy nem fogalmaztam egyértelműen, mindjárt javítom az utódcikkben. Mindig szívesen veszem, ha valaki elmondja, hogy neki mi volt félreérthető, mivel az a cél, hogy egyértelmű legyen, amit leírok. Találtál még valami mást, amit kócosnak éreztél?
Én értem, hogy miről van szó, de egy olyan kezdő, aki most vett ilyen telót, és nem tudja még azt sem, hogy hogyan állítson be valamit, az biztosan nem fogja érteni, hogy mi az a CM7, amit neki rá kellene tenni a telefonra. Én általában rootolom a telefonjaimat, mert mindig van pár progi, ami nekem nem kell, de romot nem nagyon szoktam cserélgetni, bár már az is előfordult. Most már szinte csak a high-end userek vannak a topikban, és ha valaki nem ismeri még a fórum felépítését, és nem is tudja, hogy van kereső, akkor gondban van.
Nem is igaz, hogy egyedül vagyok itt lányneműként
Az egyik topikban egy hölgytől kaptam hasznos tanácsot telefonnal kapcsolatban, úgyhogy legalább ketten vagyunk.A műszaki cuccok közül leginkább a telefonok érdekelnek (na jó, egy kicsit a fotózás rész is), úgyhogy egy gép összerakásában nem lettem volna kompetens. Bár amikor notit akartam venni, akkor eléggé beleástam magam a témába, és névről meg tudtam mondani, hogy az adott masinában milyen proci van, mennyi a memóriája stb. Ma már nem menne.
Köszönöm a feltételes virtuális kávémeghívást, éppen most iszogatom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ezt nem ismertem, de nagyon jó 

Az egyik topikban egy hölgytől kaptam hasznos tanácsot telefonnal kapcsolatban, úgyhogy legalább ketten vagyunk.