Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
DonElvis
üzenetére
Engem egyáltalán nem zavar, ha "lepasiznak". Eddig úgy gondoltam, hogy ez nem több, mint szleng. Nem tudtam, hogy ez "sértő", de ezentúl majd megsértődöm (ha, nem felejtem el). Hátha kiengesztelnek.

Egyébként aggleány korábban definiálta, hogy számára mi a különbség a két kifejezés között és ebben az értelemben önmagának mondott volna ellent, ha az "Akkor higgy ..." mondatban a "pasi" helyett, a "férfi" kifejezést használta volna. Ha jól értettem, akkor nála a pasi az, akinek csak pöcse van, a férfi meg az, akinek jelleme is. -
aggleány
addikt
válasz
DonElvis
üzenetére
Még mindig nem érted, hogy miért írtam így, de nem baj, megpróbálom máshogy megfogalmazni. A pasi szó valamilyen szolid szinten valóban nem túl szép, mivel akire azt mondom, hogy pasi, az nem férfi. A férfi egy külön kategória, ezt a szót ki kell érdemelni. Nem korfüggő. Jelen pillanatban itt ül velem szemben a kollégám, nagy lelkesedéssel tömi a fejébe a szendvicsemet, és a momentán egyáltalán nem férfias jelenség. Ettől még pontosan tudom, hogy férfi, és ebben az a szép, hogy mindössze 21 éves.
"Minden férfi ember számára a pasi szó sértő." Eszembe nem jutna egy férfit lepasizni.
A pasi szó nagyon nem egyenértékű a picsával, mivel a picsa egy adott viselkedésformához köthető. A pasi szó mindössze azt jelenti (nekem), hogy az illetőt nem tartom férfinek. Ettől még kedvelhetem, lehet a haverom, akármennyit beszélgethetek vele.

Én sem sok nőneműt ismerek, aki jó tűri a külsejére mondott kritikát, ez tény. Ellenben ugyebár a tények makacs dolgok. Ha nadrágot akarok venni, és megkérdezem a társaságomban lévő akárki véleményét, akkor elvárom, hogy ne hagyja, hogy megvegyek egy előnytelen gatyát.

Nem tudom megmondani, hogy mitől férfi a férfi. Az biztos, hogy sok minden kell hozzá, de ezen még soha nem gondolkoztam. Ami biztos, hogy kell hozzá beépített gerinc is. Meg határozottság, vagányság Részemről ez inkább csak egy érzés.
Egyébként én nem tartom magam igazi nőnek, és nem is óhajtok az lenni. Nem fogom magam bevakolni, és nem fogok kényelmetlen ruhákban járni csak azért, hogy megfeleljek a társadalmi elvárásoknak. Soha nem fog minden szál hajam a helyén állni, és nem fogok magassarkú cipőcskében tipegni. Valójában nem is tudom, hogy milyen lenne egy igazi nő, de az biztos, hogy én nem vagyok az.

-
aggleány
addikt
válasz
DonElvis
üzenetére
Pont az az írás lényege, hogy vannak a férfiak, és az egyéb hímneműek: pasik, fiúk, stb. Ha figyelmesen olvastad az írást, akkor láthatod, hogy én egy férfinak mindent elhiszek. Ezért nem férfi szerepel az idézett részletben. Egyébként meg tudomásom szerint a pasik többsége minden nőneműt a nőként említ, ezért nem variáltam vele.
Olyan valóban létezik, hogy kegyes hazugság, de részemről azt sem szeretem. Ha megkérdezem, hogy hogy áll ez a gatya, akkor azt várom, hogy a kérdezett mondja meg az őszinte véleményét, mert arra vagyok kíváncsi. Ha rosszul áll, azt is mondja meg. Ezt mondjuk tudomásom szerint a női nem nagy része nem szereti.
Egy komolyabb ígéret be nem tartására viszont a szememben csak a vis mayor lehet megfelelő magyarázat.Azt is pontosan leírtam, hogy a férfi vagy nő meghatározás nálam nem korfüggő. Hogy mások ezt hogy gondolják, az az ő dolguk.
Végül, de nem utolsósorban, azt is leírtam, hogy nem ezen az egy dolgon múlik az, hogy valakit férfinak tartok-e vagy nem, úgyhogy ez a megjegyzésed sem az igazi.
Én is úgy gondolom, hogy nem könnyű Férfinak lenni, de Nőnek sem.
Eszem ágában nincs bántani a férfiakat, mint azt az irományban is elmlítettem, tisztelem a férfiakat. A pasik meg jó haverok lehetnek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077 - Túl a 35 millión
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 26
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Egy komolyabb ígéret be nem tartására viszont a szememben csak a vis mayor lehet megfelelő magyarázat.