- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
aggleány #180 üzenetére
ja. gondolom ilyenekkel is:
"jade édi-édi-édi! pont olyan a gombok mellett, mint a körcsi lakcsim, amit a incsitől kapcsiztam.... "
(természetesen semmi előítésletes, sztereotíp, férfisoviniszta szennyduma....)
egyébként mi ugyanúgy nézzük kütyüknél, hogy mi, mihez passzol, csak nem a körömlakk árnyalta az etalon, és nem valljuk be...
-
Huma
addikt
válasz
aggleány #177 üzenetére
Kirakom a face üzenőfalára a linket...
Szólok a többieknek, hogy lájkolják.A sztori egyébként nagyon vicces. Ezek után kétszer is meggondolja a fószer, hogy jót akarjon másnak.
Amúgy semmi baj nem lett volna a hozzáállásával, ha nem vitte volna túlzásba. Akárhogy is szépíted, de konkrétan hülyének nézett téged. Bánatára a puska fordítva sült el.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
aggleány #175 üzenetére
a megjelölés egy külön téma. nekem a territoriális határmeghúzás jut eszembe inkább. ebből kiindulva a megjelölés valami olyasmi, amikor a nagyobbik kutya nnyakonhugyozza a kisebbiket. láttam ilyen. elég szánalmas és röhelyes volt...
"azmiaz"-ba írtam egy érintőlegesen, kicsit hasonló esetet...
-
aggleány
addikt
válasz
szab.tam #174 üzenetére
Nekem is van egy pár olyan dolog, amit képes vagyok addig csinálni, amíg el nem készül, akárhogy is.
Megértelek, ráadásul teljesen jó dolognak tartom, hogy tudod, hogy mire van szükséged, és nem fárasztod magad feleslegesen mindenféle hülyeséggel.
Nekem sajnos nincs választásom, mivel telefonbuzi vagyok.
Nekem a legjobb kell (mármint ami szerintem a legjobb nekem), és addig nem nyugszom, amíg nincs meg. Ez természetesen felesleges pénzkidobás, és nem is használom ki a tudását, de ez van.
Az arckönyvre egy külföldi rokon miatt voltam kénytelen regisztrálni, sokáig én sem hagytam magam bepalizni vele. Aki megtalál, és bejelöl ismerősnek, azt visszajelölöm, és részemről ennyi.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
aggleány #173 üzenetére
ok. (ilyen sorrendben....)
egyébként totálisan a 2 véglet vagyok.
aláirásomban látható gépezetet és hasonlókat, auto didakta módon, de tűzön és vízen keresztül viszem.
nincs androidos tapitelim, amíg a se k800i xenon vakus fényképezője működik, és az opera minivel, java skype-al elboldogulok.
nincs face book profilom.
amíg ezek nem olyan dolgok, amik az éhenhalástól elválasztanának, nem hagyom, hogy elrántson a fősodor...
kettősség: eszement újítás vs. ultra konzervativizmus.... -
aggleány
addikt
válasz
szab.tam #172 üzenetére
Apudéhoz hasonló sztori: elvittek egy lőtérre, az aktuális kedvesem volt a lövészetvezető. Kérdezte, hogy mivel szeretnék lőni. Mondtam, hogy pisztollyal. Na, mindenkiben megfagyott a vér. Én meg csak lestem, hogy mi bajuk van. Kiderült, hogy az nem pisztoly, hanem maroklőfegyver, becenevén kisvas.
Szégyellem bevallani, de ezeknek az előítéleteknek van alapja. Láttam már olyan női vezetőt, hogy két napig nem mertem utána kimenni az utcára, és csak kanyarodott.
A barátnőmis elég érdekesen adja elő ezt a vezetés témát. Egyszer felajánlotta, hogy elvisz. Úgy 100 méter után szóltam, hogy akko rmost álljunk meg, és vagy én vezetek tovább, vagy inkább sétálok. Gondolhatod, volt hiszti.
Erősen meg is voltam hatódva, de élve akartam hazaérni.
Vizet nem tudok szerelni, de arra képes férfiember hiányában a nyaralóban én zárom el és nyitom ki a vizet (főcsap elzárása, egy kis szifonszerelés, ilyesmi).
Technikai téren én csak az androidban vagyok viszonylag otthon, a többi rendszer nem jön be, úgyhogy azokkal nem foglalkozom.
"Mi palik mindig egy külön félelemmel teli csodálattal tekintünk azokra a hölgyekre, akik jajjajj helyett..." Köszönöm a többi kétlábú nevében is.
Ha ez az iromány tetszett, akkor tekintsd meg az "Android? Azmiaz?" címűt is, az talán még viccesebb.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
aggleány #156 üzenetére
édasapán anno a tungsram-ban, (ma g.e.), a fejlesztésen spirálkonstruktőr, alkalmazott matematikus volt. így allergiás vagyok egy szóra:
nem villanykörte b+! izzóóóóóó!!!!!!most találkoztam a kis cikkecske szösszenettel. remek volt. a sztereotíp előítéeltek majdnem mindannyiunkban bennünk van. rószaszínű női parkoló, ahol szélesebbek a helyek, és külön navigátor van a beálláshoz. (habár ez a szolgáltatást használó nők egy része szeritn sem hülyeség...)
de ezekről csak még 1: édesanyám tud vizet szerelni, én meg nem...
és a mi palik mindig egy külön félelemmel teli csodálattal tekintünk azokra a hölgyekre, akik a jajjajjajja helyett újrateszik azt anyamvadt driver-t... egyre többen vagytok.
de a cikk és ami benne, az gyönyörű. most is röhögök. szép.
ember még most is vörös. lehet, hogy pár napra átesett a ló másik oldalára...ez van. csodabogárként nézünk még, amikor pl. női taxist látunk. (meg vájárt...)
-
Na, ezt nevezzük sikernek
Az Ő részéről pedig beégésnek... Tuti, hogy azóta rá se nézett az ajánlott oldalra -
aggleány
addikt
válasz
Weißturul #159 üzenetére
Az csúnya lenne, ha folyton ilyesmi történne.
Sajnos általában nincs semmi érdekes, de mivel androidbuzi vagyok, és ezek ezzel a témával kapcsolatosak, gondoltam, leírom őket, mások is örüljenek. Ez a fiatalember tényleg nagyon kedves és segítőkész volt, és szerintem a nőneműek nagyobb részével jót is tett volna.
-
Weißturul
senior tag
zsír sztori
te veled csakis ilyen jó dolgok tröténnek?
-
aggleány
addikt
dedike:
Simán ment, csak úgy jött magától, hiszen szívből írtam.
molnarpeter, RazorGTR1:
Pont erre tippeltem! Ezek szerint fenomenális vagyok korosztály-ügyben!
Chaser:
Hát az azért nem törpe méret! Akkor Neked nem kell létra, ha villanykörtét kell cserélni.
darál0w:
Gondolom röfögő kutyát akartál írni.
-
r4z
nagyúr
válasz
molnarpeter #151 üzenetére
29 nap volt a klónozás, a nagy tudósok pedig még csak birkákkal csinálták meg. Üdvözlünk mindenkit a PH!-n!
És igen, annyi idősek vagyunk
-
aggleány
addikt
válasz
Vakegérke #147 üzenetére
Van egy igaz történet is, bár kissé más téma.
Apum mesélte még régen. Egyetemre járt Pesten, amikor az ominózus eset történt.
A villamosra felszállt egy olyan igazi öreg néni, bottal, rakott szoknyában, kendővel a fején. Volt a villamoson egy pár vagány gyerek, akik rögtön elkezdék gúnyolni, mondtak rá mindenfélét. A néni látszólag nem hallotta, egyáltalán nem reagált. Az egyik IQ-harcos azt mondta, hogy: "Miért nem találják már fel azt a sprayt, amivel az ilyen vénségeket elaltatják? Csak útban vannak mindenkinek." A néni felnézett, és kedvesen mosolyogva ezt mondta: "Remélem, kedveském, mire maga ennyi idős lesz, feltalálják." Az egész villamos dőlt a röhögéstől. A vagány fiúk a következő megállónál leszálltak. Egy szó nélkül.
-
aggleány
addikt
Jaja
Én már belenyudogtam abba, hogy jóból keveset adnak.
Mennyire törpe? Mindössze csak 198 cm?
Olvastam egy viccet ezzel kapcsolatban: Öreg, pici néni nyújtózkodik a boltban a felső polc felé, de nem éri el az ott lévő valamit. Odamegy egy magas fiatalember, leveszi neki. Néni szépen megköszöni, és megkérdezi: "Fiatalember, magának nem kell valami innen lentről?"
-
aggleány
addikt
Gondolom, nem a tizenéves részére gondoltál a hsz-nek.
Nekem tetszik, hogy ennyire vegyes korosztály van itt. A telefonboltos haverom most mondta, hogy van egy öregúr, szerinte már 70 körül járhat, aki majdnem minden nap bemegy, nézelődik fél órát, megköszöni, aztán elmegy.
Chaser:
Az viszont stimmel, hogy mindig 170-175 cm magas szerettem volna lenni, de kicsit lemaradtam.
-
aggleány
addikt
válasz
Vakegérke #114 üzenetére
A fele stimmel
darál0w:
Az tényleg elég necces, ha hátulról támad, és egyszer csak felröffen
Az enyém sem egy házőrző típus, mindenkinek örül. A nagy lendület is stimmel. Amikor anyám először vitte sétálni (a szörny 5 hónapos volt), simán elrántotta, alig bírt talpon maradni. Ez azért elég szép teljesítmény egy 5 kilós kutyától
Soha nem értettem ezt a kutyaöltöztetős mizériát
Láttam már olyan kis szerencsétlent is, akire cipőt is adtak. Úgy járt benne, mint a macska a hóban.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
aggleány #111 üzenetére
a röfögésétől meg, ha nem számítok rá és a hátam mögött van.
volt neki esőkabátja...megázik szegény tudod...2 percig bírta. széttépte
amugy barátságos kis joszág...még az utolso csöveshez is odamegy és körbeugrálja...de félnek ám tőle...nagy lendülettel megy
(#112) Chaser na hajrá...kíváncsi vagyok rá
-
Chaser
legenda
-
aggleány
addikt
Azt ugye nem mondod komolyan, hogy megijedsz egy mopsztól???
A világ legbékésebb jószágai.
Mondjuk én az enyémet torokra szoktattam. Ez annyit jelent, hogy ha jön valaki, pattog felfelé az illető térdéig, mert a torkának akar ugrani. Mivel ez nem jön össze, beéri egy kis simogatással is, de közben pörög körbe-körbe, mint aki megkergült.
Az enyém is kandúrka.
Az anyák már csak ilyenek.
Az enyém télen ruhát akart adni a vadállatra, hogy meg nem fázzon. Rá is húztuk ketten negyed óra alatt, kb. fél perc alatt letépte, és vérig volt sértődve. Egy jó darabig ha úgy mentünk felé, hogy valami ruhadarab volt a kezünkben, elmenekült.
-
aggleány
addikt
Ha asszony is van fent, névvel, a lakóhely is stimmel, és más is van ugyanilyen néven, akkor nem biztos. Egyedül vagy ezzel a névvel, úgyhogy igen. Azt hiszem
Az enyém kutyás kép
Vakegérke:
Nem szoktam dobálózni a dícséretekkel, úgyhogy büszke is lehetsz
Bár mivel nem ismerjük egymást, nem sokat számíthat a véleményem, de azért jólesik.
danih:
Ebből azért le kell vonni egy kicsit
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ez a kis történet pár hete esett meg velem.A Mobile Meetingen volt szerencsém megismerkedni az SE Xperia Neo-val, és...
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- gerner1
- Formula-1
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest