- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
A szárnyasok alsó combjának a végét valóban meg lehet fogni, de csakis abban az esetben, ha be van csomagolva a vége. A hal egyes részeit meg elég macerás lenne kés-villával kiszálkázni
A szárnyas malac valóban érdekes teória, még rá kell gyúrnom fantáziaügyileg.
Ha alaposabban belegondolok, én inkább a számmal szoktam enni.
Ééééééééééés... itt a pont!!!
-
aggleány
addikt
Enyhe túlzással azt mondhatnám, hogy Te vagy életem nagy csalódása.
Azután a hímsoviniszta duma után, amit előzőleg írtál, már arra készültem, hogy megint elő kell vennem a gúnyosabbik oldalamat, hogy megvédjem magam. Ehhez képest olyasmiket írsz, amiket minden hímneműnek tudnia kellene.
Sajnos a nők is eltávolodtak az igazi nőiességtől. Én is. Férfit ugye nem nagyon találni, és a dolgokat azért muszáj elintézni, nem intéződnek el maguktól. Pl. mondjuk a kerék nem cseréli ki magát a kocsin. Elárulhatnád ezt az értékes lelőhelyet, ahol legalább messziről igazi férfit lehet látni.
Valóban van egy csomó különbség a férfi és a női agy huzalozása között, de ha ezeket megtanulja az ember, akár még szórakoztató is lehet a sok különbség. Egy teljesen más nézőpontot megismerni mindig különleges lehetőség, én szeretek új dolgokat tanulni.
Azt írtad, hogy szerinted az a jó, ha a nő irányít. Nem is tudom. Én szeretnék olyan férfit találni, akire rábízhatom magam, de ez nem könnyű. Mondjuk inkább úgy, hogy ilyet még nem láttam, ami elég szomorú. Sajnos az olyan hímneműek akarnak irányítani, akik tökéletesen alkalmatlanok rá. Értem, hogy a finoman a háttérből való irányításra gondolsz, amikor Te csak annyit látsz, hogy minden tökéletes.Ennek az lenne az alapja, hogy az, aki irányít, tényleg odafigyeljen a másikra, és úgy intézze a dolgokat, hogy az mindenkinek jó legyen, ehhez viszont olyan partner kell, aki ezt értékeli, különben a kisujjamat sem vagyok hajlandó megmozdítani a dologért.
UFO!!!
-
törölt tag
En nem latok rá okot, hogy egy no gyereket szüljön és kamionos legyen illetve egy férfit, hogy nővérként, hímringyóként, stb funkcionáljon.
A két dolog nem ugyan az, vagyis nem értem ez most éppen min alapulna?
A nem és foglalkozás között vajmi kevés kapcsolat van, ha megnézzük mennyi no szolgál a hadseregekben, meg azt sem mondhatjuk, függ a tesztoszterontól
-
törölt tag
Értem én, csak akkor ne azt mondjuk hogy férfias, hanem begyöpösödött elvek szerint nevelt lányok által nem választott szakmák. Vagyis az ősi rendnek megfelelő a nemek szerepe. Itt meg kérem nem így van, és jó dolog minden területen leányokat látni, mert sokszor pont hogy jó ötleteik vannak
-
törölt tag
A bányában villanyszerelő leánykát, nem egyet, nem csúnyát, és nem gyengét.
Van egy ismerősöm Vele ne akarj szkanderozni, és igen jól nézett ki evezős, most éppen tesitanár meg Paddeling VB-t nyert vagy mi a fenet,
Csőszerelő leányka, ismét csak szégyenbe maradnál, és nem csúnya.
Favágót meg konkrétan nem láttam, de dömper vezetők lányok többségben vannak a bányákban, folytassam, milyen körre gondoltál?Vagy akkor most TE nem vagy férfias?
-
törölt tag
Engem meg esz a kíváncsiság, mit jelent az hogy férfias?
Mert az elmúlt 2000 évben kb 20 jelentest társíthatunk hozza, ezek alapján hogyan osztogatsz fülest?
Aki szoros mint az alpakka?
Vagy nagyokat köp és fingik?
Szép parókája van?
Veri a nőket és lenezi őket?
Soroljam meg ?
-
aggleány
addikt
Te tényleg azt hiszed, hogy Te kezeled és terelgeted a kapcsolatot, és tudod, hogy egy nő mire mit fog lépni?
Vagy a butácskább nőket szereted? Nem bunkó akarok lenni, csak kérdezem. Sok pasi inkább a nem túl bonyolult nőket kedveli, mert őket lehet szépen vezetgetni. Nekem is van olyan ismerősöm, aki az egyszerűbb emberkéket szereti, fiú is, lány is.
Sokszor hallottam már, hogy nem is vagyok igazi nő, de most megint ez a helyzet, mivel nem ismerem ezt az elsárkányosodási dolgot.
Én nem ejtem a barátaimat azért, mert lett valakim. A barátaim fontosan számomra, és mindig azok lesznek, mindegy, milyen neműek. Az lehet, hogy nem tudunk annyit találkozni, mint amikor nincs senkim, de szó nincs arról, hogy az aktuális pasit a barátaim elé helyezzem. A barátok állandóak. Ezt vagy elfogadja valaki, vagy nem. Ha nem, akkor az illető nem hozzám való.
-
aggleány
addikt
Hihi, mi is pont így vagyunk a férfiakkal. Illetve nem, mert igazi férfiban lehet bízni, de olyat meg nem sokat ismerek, mert ahhoz, hogy valaki férfi legyen, sok minden kell, amit a mai pasik nem tudnak. Tehát valójában úgy van ez, hogy a pasikban nem lehet megbízni, de a férfiakban igen.
Mit értesz az alatt, hogy egy nő nőként viselkedik? Mit takar a nőként viselkedés? Szeretném végre megtudni, hogy mit értetek ez alatt. Nem gúnyosan kérdezem, tényleg érdekel, mert szerintem én nem vagyok egy nőies jószág.
-
törölt tag
Tudjatok, én a nőkben jobban megbízom, mert pontosan tudom mi motiválja őket, míg a férfiak eseteben ez eggyel nehezebb téma. Mert férfi vagyok nagyon sok minden motivál, de a barátnőmet En motiválom
Ezert 200% megbízok benne, és ami érdekes bennem is megbízik 200%-ban, igaz ez külső szemlélő számra egy végtelenül unalmas kapcsolatot jelent, de NEM az mert teljesen megbízik bennem úgyhogy olyan dolgokról lehet beszegetni vele amiről mással nem. Es mer saját maga lenni előttem ami szinten más mint a protokoll droid amit kötelezően adni kell
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ezt a bejegyzést négy éve írtam, de most is egyetértek minden szavával.Nemrég hosszas csevelyt folytattam a barátnőmmel...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest