Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
menta07
csendes tag
Nah összehoztam végre.
Modem + router megy együtt. Most már csak a megfelelő beállítások kellenek, mert lefuttattam egy gyors speedtest-et, de nem vmi fényes eredményekkel. 10 megás a netem de még mindig csak max 2,5-et ír. Szóval próbálkozok, meg ha úgy van jelentem T-seknek, mert ez így nem teljesen okés. De legalább remélem, hogy ezzel a modemmel kevesebb lesz az eldobott kapcsolat, mert a szürke 360R-rel kicsit szörnyű volt, majdnem mindig minden nap ugyanakkor dobta el a kapcsolatot.
A küldetés egyis részét teljesítettem, most majd jön a hangolás, beállítás hasonlók.
Köszi a tippet és a linket StSanya. Lehet így is próbálkoztam már, de lehet kicsit türelmetlen voltam és kihúztam a modemet.
Majd még írok, hogy mire jutottam ezzel kapcsolatban.
Mindenkinek minden jót és kellemes augusztus 20-át.
Üdv Menta07
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! Dell Latitude 7370 - Intel Core m7 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest