- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
menta07
csendes tag
Hello Mindenkinek!
Nemrég vettem egy Dlink 321B modemet, a régi szürke 360R helyett. Többszöri próbálkozás után sem sikerül megcsinálnom a kapcsolatot. Csomagváltás miatt rendeltem az új modemet, mert a régi már nem kezeli le ezt a sávszélességet, meg amúgy is naponta sokszor eldobja a kapcsolatot a 360R.
Hiába állítom be a felhasználónevet, jelszót, meg a fontosabb adatokat a modemben, semmi, nincs internetkapcsolat. Folyamatosan feldobja a hibát, hogy a távoli számítógép nem válaszol ( 678-as hiba, T-Home-os vagyok). Nem tudom mit rontok el. Visszaolvastam a hsz-eket és páran írták, hogy csak beállították a felhasználó nevet és jelszót és volt netük. Nálam ez valamiért nem működik.
Routerrel együtt szeretném használni ( Tp-Link WR841N-es routerem van).
A régi szürke modemmel simán működik, csak összedugom, szinkronizál és kis idő múlva már van is internetkapcsolat.
Lassan egy hete próbálkozok, de mindig ugyanaz történik.
Szeretném már végre vhogy megcsinálni, mivel a 360R-es modemmel a 10 megából alig jön 2,5 mega és most már kicsit idegesítő amikor csak úgy eldobja a kapcsolatot és percekkel később újra lesz net vagy még később...
Ezért szeretném a segítségeteket kérni, hogy mire figyeljek oda mégis, mit ronthatok el, hasonlók.
Várom válaszaitokat és remélem veletek együtt végre sikerül megcsinálnom az egészet... Nem gondoltam volna, hogy ekkora fejtörést fog okozni.
Mindenkinek előre köszönöm a segítséget!
Üdv Menta07
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MIUI / HyperOS topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Gumi és felni topik
- BMW topik
- Gaming notebook topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest