Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Aktív témák
-
mazda626
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Álltalánosban egy roma osztálytásunk volt, az évfolyamon több, nem kipécéztek minket?...
Magyart összerakni romával, érzékeltetve a problémát nem túl szerencsés. -
mazda626
addikt
Meglátnám, nem tudom mit szólnék, de nem ítélném el. Akinek nem inge, nem veszi magára! Nem lopok, becsületes vagyok, így az a felszólítás nem érint. Magyar vagyok? És? Túrista -> német államnak bevételzt hozok, mint túrista -> nem lopok -> meglehet a véleménye a boltosnak, hogy pfö, magyar, de nem érdekel, amíg egyik fél a másiakt tiszteletben tartja.
-
mazda626
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Teljesen egyetértek!
A tisztelt házból jönnek az okosabbnál okosabb intézkedések, ők nem tapasztalják, amit mi igen. Ez a nem beszlünk róla dolog alapjaiban rossz! Egy kisebbségi épp azért kerekedik felül és hívja fel a figyelmet magára, mert épp, hogy nem beszélünk róla, figyelmen kívül van hagyva, megkap mindent, sérthetetlen, a törvény is mellé áll, származására hivatkozva kinyílnak a kapuk, sajnos sokszor a rendes kapuk bezárulnak, ilyenkor jön a kiskapu, a kiskapuból meg jöhet a koszos, hideg "szoba" is.Jó éjt mindenkinek!
-
mazda626
addikt
Szia!
Nagyon sok ezt a témát boncolgató topikban láttam már a neved, de egyik hsz-ből sem tudtam leszűrni, neked konkrétan mi a véleményed erről az egészről? Moderátori szempontból megértem, hogy diszkrtnek kell lenned, de mivel egy fórum is, és te is ember vagy saját nézőponttal, hogyan látod? -
-
mazda626
addikt
Na azt nem tudom, de ott biztosan a végsőkig küzdenék, ha nem is élem túl, legalább méltóságosan haljak meg.
Bátyámékkal történt, hogy közrefogták őket. 6-an voltak haverok, mindannyian barátnőjükkel, jöttek este hazafele, mikor a sötétből valahonnan eéjük ugrott rgy banda. Csak szitkozódtak, hálistennek arra tévedt egy rendőrautó, megállt, Valami baj van? Jaaaaj semmi, régi ismerősök... Tűztek is el.
Másik eset. Bátyám Db-ben tanult, koliba tartott a klinikáról kora délután télvíz idején. Páran mögécsapódtak, kést rántottak. "Menj csak, úgyis megszurkálunk. Menj, úgy élvezetesebb. Bátyám mondani se kell berezelt, elindult, lesz ami lesz, közben tellázott, a haverjai meg rohantak elé, így itt sem történt semmi.feel good: Mondasz valamit a félelemmel kapcsolatban. Általános iskolában rendszeresen ütlegeltek, fenyítettek, meg is lett az eredménye!

-
mazda626
addikt
Úgy képzeljétek el, hogy a suli és otthonunk között 3km-t kell gyalogolnom, a suli majndem a vasútállomás mellett van, pont azon a környéken, melynek lakosságának 95%-a kisebbségi. A város egy kisváros, ha megpróbálsz hátat fordítani, fordíthatsz, de ott lesznek mögötted.
feel good: Inkább kihagyom!
Előtted áll 3 db szó szerint benga állat alkatú ember ölbetett kézzel, gyilkos pillantásokkal. Ha én is így mennék feléjük végig szemkontanktust tartva, már nem lennék itt. Idáig mindig úgy úsztam meg (alapból gyorsan gyalogolok), hogy gyorsan elhaladtam mellettük, fapofával közömbeösen előre nézve, sohasem feléjük nézni, egyenesen előre. Kikerültem, pont akkor lépett volna vissza, belém az egyik, szökkentem egyet és haladatam ahogy tudtam. Azok meg a szokásos mivan köcsögözéssel utánam, de a nagyon tömeg nehezen mozog elv alapján félúton lehagytam őket. 
-
mazda626
addikt
Nem semmi.
Barátodnak nincs olyan haverja, akivel együtt tudna menni suliba?
Az a rossz, hogy javasolni sem lehet semmit... Lélekjelenlét kell, de általában nem foglalkozik ezzel az ember, mert megijed. Ütni-vágni kéne az ilyet, de azt sem lehet, mert kisebbségére hivatkozva az ártatlanokat veszik elő rasszizmus vádjával.
Másik meg, hogy a famíla jön, meg a haverok, na akkor elkél a gyors láb, vagy minimum 10 segítőkész ember.
Egyre többször hallani ezekről a dolgokról, egyre többször a magyart hibáztatják, a másik fél sértetlen. ITT MIÉRT NINCS TÖRVÉNYMÓDOSÍTÁS???
(Hsz-t próbáltam a lehetp legkulturáltabban megfogalmazni, elvonatkoztatva minden obszcén, vulgáris, rasszista kijelentésől. Ha nem sikerült, a modik felülbírálják.)Íráshoz kapcsolódik, illetve mégsem:
Itthon kezd az szokássá válni, hogy egy csoport ember álldogál, beszélget a járda közepén, köztük elmenni nem tudsz, ha kikerülöd őket belédkötnek, ha átmész a másik oldalba oda mennek. Egyfolytában téged néznek. Tudod, hogy lesz valami, de akármit csinálsz belédkötnek.
Na Ti itt mit tennétek??? Utóbbi 2 hónapban 4-szer fordult velem elő ez.
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Előtted áll 3 db szó szerint benga állat alkatú ember ölbetett kézzel, gyilkos pillantásokkal. Ha én is így mennék feléjük végig szemkontanktust tartva, már nem lennék itt. Idáig mindig úgy úsztam meg (alapból gyorsan gyalogolok), hogy gyorsan elhaladtam mellettük, fapofával közömbeösen előre nézve, sohasem feléjük nézni, egyenesen előre. Kikerültem, pont akkor lépett volna vissza, belém az egyik, szökkentem egyet és haladatam ahogy tudtam. Azok meg a szokásos mivan köcsögözéssel utánam, de a nagyon tömeg nehezen mozog elv alapján félúton lehagytam őket.
Nem semmi.
Barátodnak nincs olyan haverja, akivel együtt tudna menni suliba?
Na Ti itt mit tennétek??? Utóbbi 2 hónapban 4-szer fordult velem elő ez.