Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
Tomics
addikt
Az a legjobb, amikor mész a járdán és a csoporthoz közeledve két oldalról közrefognak...na azt hogy véded ki
Egyszer volt ilyen velem, vállal belémjöttek, de meg tudtam őrizni a nyugalmam és továbbmentem. Velem volt a barátnőm is, valószínűleg nem így lett volna, ha nincs ő ott
Nem szóltak utánam, csak éreztem hogy utánam fordulnak.
De ez tényleg már tényleg szörnyű
Nekem volt néhány esetem, ahol úgy tudtam kibújni, hogy jópofiztam velük, haverkodtam úgymond. Jobb, mintha megjegyeznék a pofám, mivel kisvárosban élek, aztán egy este szembejönne a tag a haverjaival. Persze az ilyenekkel, mint itt nem lehet mit kezdeni
Ha van cigid, akkor meg adni kell neki, mert utána már az időt kérdezi, aztán azt hazudja, hogy lekéste a buszát és hagy hívjon fel valakit (tapasztalat, haver hazudott a cigiről, majd a végén majdnem verekedés lett belőle, mert kihúzta belőle a gyerek, hogy van neki). Ez még akkor is a jobbik fajta úgymond, nem esik neked egyből... -
feel good
aktív tag
Én biztos nem fogok Magyarországon szemet lesütve szaladni az utcán csak azért, mert kötözködni van kedvük.
Nem Romaország van kiírva a határon a táblára.
Ha van valami konkrét céljuk, gyanítom meg fogom tudni. Ha keménykedni akarnak, akkor tessék csak próbálkozni. Nem vagyok se benganagy, se rambófejű, de csak nem ölnek már meg az utca közepén nappal, ha meg ölés nem lesz, akkor tőlem mehet a bunyó.
Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyszer volt ilyen velem, vállal belémjöttek, de meg tudtam őrizni a nyugalmam és továbbmentem. Velem volt a barátnőm is, valószínűleg nem így lett volna, ha nincs ő ott
Nem szóltak utánam, csak éreztem hogy utánam fordulnak.