Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Tomics

addikt

válasz mazda626 #15 üzenetére

Az a legjobb, amikor mész a járdán és a csoporthoz közeledve két oldalról közrefognak...na azt hogy véded ki :F Egyszer volt ilyen velem, vállal belémjöttek, de meg tudtam őrizni a nyugalmam és továbbmentem. Velem volt a barátnőm is, valószínűleg nem így lett volna, ha nincs ő ott :U Nem szóltak utánam, csak éreztem hogy utánam fordulnak.
    De ez tényleg már tényleg szörnyű :(
    Nekem volt néhány esetem, ahol úgy tudtam kibújni, hogy jópofiztam velük, haverkodtam úgymond. Jobb, mintha megjegyeznék a pofám, mivel kisvárosban élek, aztán egy este szembejönne a tag a haverjaival. Persze az ilyenekkel, mint itt nem lehet mit kezdeni :( Ha van cigid, akkor meg adni kell neki, mert utána már az időt kérdezi, aztán azt hazudja, hogy lekéste a buszát és hagy hívjon fel valakit (tapasztalat, haver hazudott a cigiről, majd a végén majdnem verekedés lett belőle, mert kihúzta belőle a gyerek, hogy van neki). Ez még akkor is a jobbik fajta úgymond, nem esik neked egyből...

• feel good

aktív tag

válasz mazda626 #15 üzenetére

Én biztos nem fogok Magyarországon szemet lesütve szaladni az utcán csak azért, mert kötözködni van kedvük.
    Nem Romaország van kiírva a határon a táblára.
    Ha van valami konkrét céljuk, gyanítom meg fogom tudni. Ha keménykedni akarnak, akkor tessék csak próbálkozni. Nem vagyok se benganagy, se rambófejű, de csak nem ölnek már meg az utca közepén nappal, ha meg ölés nem lesz, akkor tőlem mehet a bunyó.

Aktív témák

Hirdetés