Hirdetés

Aktív témák

• Crystalheart

őstag

Múltkor Nyugati Pu. körül lézengtem este 10-től úgy hajnali 2-ig a -1 fokban, alkalmi munkára várva (pakolás, na azt azóta sem...). Kicsit körülnéztem a környező utcákban is. Hogy mennyi roma járkált arra csoportosan, az nem semmi! :D Pedig azt gondoltam volna, Nyugati meg minden, van rendőrsége is, csak nem fognak odacsoportosulni, még ha vasút is. Na mindegy, a lényeg, hogy: semmi különös nem történt. Úgy vettem észre, hogy amikor csak vártam és néztem előre (az nálam azt jelenti, hogy gyilkos szemekkel nézek előre, ilyen a szemöldököm... :DDD ), akkor még talán ki is kerültek kissé. Pedig durva nagy csoportokban mászkáltak, néha 10-15 fő is, meglehetőst hangosan. Egyébiránt még sosem volt összetűzésem romákkal, komolyan. Magam körül folyton hallom a sztorikat, de nálam valahogy max a cigikérésig jutottak, de sosem erőszakoskodtak.

Nem tudom, lehet hogy a motoroscsizma és -dzseki, full fekete ruha meg a hosszú haj teszi, nem tudom, pedig abszolút nem vagyok nagydarab. Gyönge sem, de nagy végképp nem. :DDD Továbbá ha megszólítanak, fontos a jó kiállás és a határozott hang, úgy vettem észre, szinte végigtarolja őket, ha valaki értelmes mondatokban válaszol. :DDD

No, jövőre már Pestre járok egyetemre, kíváncsi leszek azért. Vácra mégiscsak a nyugodt légkör a jellemző, leszámítva a vonatállomást.

Aktív témák