Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Múltkor Nyugati Pu. körül lézengtem este 10-től úgy hajnali 2-ig a -1 fokban, alkalmi munkára várva (pakolás, na azt azóta sem...). Kicsit körülnéztem a környező utcákban is. Hogy mennyi roma járkált arra csoportosan, az nem semmi!
Pedig azt gondoltam volna, Nyugati meg minden, van rendőrsége is, csak nem fognak odacsoportosulni, még ha vasút is. Na mindegy, a lényeg, hogy: semmi különös nem történt. Úgy vettem észre, hogy amikor csak vártam és néztem előre (az nálam azt jelenti, hogy gyilkos szemekkel nézek előre, ilyen a szemöldököm...
), akkor még talán ki is kerültek kissé. Pedig durva nagy csoportokban mászkáltak, néha 10-15 fő is, meglehetőst hangosan. Egyébiránt még sosem volt összetűzésem romákkal, komolyan. Magam körül folyton hallom a sztorikat, de nálam valahogy max a cigikérésig jutottak, de sosem erőszakoskodtak.Nem tudom, lehet hogy a motoroscsizma és -dzseki, full fekete ruha meg a hosszú haj teszi, nem tudom, pedig abszolút nem vagyok nagydarab. Gyönge sem, de nagy végképp nem.
Továbbá ha megszólítanak, fontos a jó kiállás és a határozott hang, úgy vettem észre, szinte végigtarolja őket, ha valaki értelmes mondatokban válaszol. 
No, jövőre már Pestre járok egyetemre, kíváncsi leszek azért. Vácra mégiscsak a nyugodt légkör a jellemző, leszámítva a vonatállomást.
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Vírusirtó topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- Éjszakai műszak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Battlefield 6
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Core I7 4K OLED ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- iPhone 13 PRO MAX 128GB space gray gyönyörű AKKUMLÁTOR 99%!
- PS5 Battlefield 6 fulldoboz
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB DS Hibátlan
- Dell Precision 7560 i7-11850H / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T1200 225.000 Ft
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Pedig azt gondoltam volna, Nyugati meg minden, van rendőrsége is, csak nem fognak odacsoportosulni, még ha vasút is. Na mindegy, a lényeg, hogy: semmi különös nem történt. Úgy vettem észre, hogy amikor csak vártam és néztem előre (az nálam azt jelenti, hogy gyilkos szemekkel nézek előre, ilyen a szemöldököm...
), akkor még talán ki is kerültek kissé. Pedig durva nagy csoportokban mászkáltak, néha 10-15 fő is, meglehetőst hangosan. Egyébiránt még sosem volt összetűzésem romákkal, komolyan. Magam körül folyton hallom a sztorikat, de nálam valahogy max a cigikérésig jutottak, de sosem erőszakoskodtak.