Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Tartósság szempontjából, bár nem csak ezt kell(ene), jelen esetben, figyelembe venni, arra kéne törekedni, hogy semmilyen szennyező anyag ne legyen benne, azaz 100% SiO2, és ha már a tartósságot felhoztam, akkor azt is hozzá kell tenni, egy kis Al2O3(alumínium-oxid)-tól(azt hiszem) „törhetetlen” lesz, viszont egyéb tulajdonságai is változnak ettől, így lehet hogy nem törik, de mégsem olyan tartós. Szerintem leginkább a kristályos állapot lenne a tuti, üveg helyett, elvileg a kvarcüveg, idővel, lassan visszakristályosodik(tulajdonképpen megszilárdul), így valószínű elvesznek a benne tárolt információk, de még ez előtt, üveg(amorf) állapotában „szétfolyik”. Persze ezek a folyamatok nem túl gyorsan zajlanak le, emberi mértékkel mérve egy örökkévalóság mire végbemennek.
-
DRB
senior tag
Na igen, egyetértek, bár ebben az esetben azért elég lesz a két kilences is, szerintem. Persze írhattam volna 100-at, de az csak elvileg lehetne annyi. Illetve még előfordulhat, hogy szándékosan "szennyezik", mondjuk 1%-ban, egy kis ezzel-azzal, pl. a célból, hogy más más hullámhosszú uv-t engedjen át, vagy esetleg színezés céljából, stb.
-
DRB
senior tag
"a hírben nincs szó az összetételről"
Dehogy nincs, a szó, hogy "kvarcüveg" azt jelenti, hogy ~99% SiO2(szilícium-dioxid)-ból van, persze aki nem ért hozzá az más üvegfélére is rámondhatja. A nem hozzáértés egy jó példája: délelőtt olvastam ugyan ezt a cikket, egy másik oldalon, ott azt írták, hogy 2000 fokra melegítették két órán keresztül, úgy tesztelték, ebből rögtön látszik, hogy aki írta annak fingja nem volt miről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Spórolós topik
- 9000 mAh-s Redmi készül
- Alkoholista nevelde
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óra topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest