Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamyno
tag
LOL.. Valahol el kell kezdeni

Amúgy köszi a linket, majd bedobom, ha már lesz valami életképes verzió, ez még csak alpha 0.0.1.
Addig nem akarok feleslegesen terhelni senkit
Alapvetően úgy akarom csinálni, hogy lehetőleg minél kevesebb külső programot használjon, inkább olyan módszerek kellenének, amik alapból benne vannak a rendszerek többségében. Pl. cat /proc/akármi. Még a top szerintem belefér, a sensors szerintem szükséges, de ebben sem vagyok biztos, mert van egy /sys/class/thermal/thermal_zone... csak az a kérdés, hogy ez alapból benne van-e mondjuk egy ubuntuban. Majd letesztelem másik gépen. Az ifstat pedig egyértelműen külső program, majd valamit kitalálok helyette ami közelebb áll a rendszer lelkivilágához.
Új hozzászólás Aktív témák
- 100% ÚJ - PÁR DARAB LENOVO LEGION PRO 7 - RTX 5090 - 64GB, 2TB SSD
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- iPhone 13 Pro emelt kapacitású 3330mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest